Új rendszerre van szükség az európai uniós menekültügyi szabályozásban, ezért helyes, hogy az Európai Bizottság megválasztott új vezetője foglalkozni kíván a témával – mondta Angela Merkel német kancellár szerdán Berlinben.

Merkel: tovább kell tárgyalni az afrikai országokkal

A német kormányfő Gitanas Nauseda litván államfővel folytatott megbeszélése után sajtótájékoztatón kérdésre válaszolva hangsúlyozta, hogy vissza kell szorítani az illegális migrációt.

Folytatni kell a tárgyalásokat az afrikai országokkal, elő kell mozdítani a békefolyamatot Líbiában és a politikai rendezést Szíriában, és továbbra is érvényesíteni kell az EU-Törökország menekültügyi megállapodást – közölte.

Ezek mind fontos lépések, és ha megtételük után mégis jönnének "migránsok vagy menekültek Németországba, akkor szükségünk van egy új mechanizmusra", amely azonban világossá teszi, hogy az ügy valamennyi tagországot érinti, "mindenkinek a felelőssége" – tette hozzá a politikus.

Ezért "egyetértek Ursula von der Leyen új bizottsági elnökkel, aki azt mondja, hogy újra neki akar futni" a kérdés rendezésének – mondta Angela Merkel.

Kép és szöveg: MTI

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
libellle
@Eriksson: "A megválasztott új vezető tegye rendbe azt, amit az előző vezetéssel karöltve elcseszett őnagysága."Önagysága semmit nem csesett el, talán azt, hogy a 450000 akiket viktorka ránk küldött nem küldte oda vissza. Mindet !!! Te ezt már tobbször hallottad de nem veszed tudomásul vagy nem érted. Mind a két opcio ellége problemás. Ezenkivül mindig mindent a elmezavarodott viktor vétozott meg az EU-ban.
1magyar
@libellle: Viktorka ráküldött - hogy te mennyire hülye vagy!
Nem volt kerítés és a legrövidebb úton haladtak a leghülyébb vezető felé aki bátorította őket.
Tudták ott azonnal jár nekik ingyen minden és ha szülnek 10 pereputtyot még azok is segélyen élhetnek életük végéig.
A német néppel akarták és akarják eltartatni őket az áruló vezetők.
kokopelli
@libellle: Érdekes,hogy M.o.-on nem beszél az Orbán a telefonhívásról,amit az osztrákokkal és a
németekkel megbeszélt a budapesti imigránsok átvevéséről! Amennyiben nem lett volna olyan,akkor
már a sógorok a magyar részen parkoltatták volna az imigránsokat! Érdekes,hogy nyugaton ezt min-
denki tudta és ezért csak a "neonazik" ugattak!...mert ők is tudták...!!!
libellle
@1magyar: A problémat ott látomhogy egy absolute vollidiot irja nekem, hogy hülye vagyok.Szerintem azert, hogy te már még 1 IQ - val sem rendelkezel szégyelni kellenne magadatDe, sajnos nem vagy abban a helyzetben mert absolut nem tudsz gondolkodni mint egy daráló csak zugs addig amig le nem kapcsolnak. Tényleg te egyszerüen nem vagy beszámitható az aránylag normális emberek köze. Neked is is Bussi
libellle
@kokopelli: orbán és a hülye külügyminisztere egy hétig hivta Faymannt Gabrielt és Merkelt. Elösször oránként kesöbb félóranként és könyörögtek, hogy vegye át Merkel és Fayman a menekülteket akiket ö ott összegyüjtött. Ugyanis egy senkiházi semmit nem tud megoldani semmire nem képes mindig másnak kell az ö problemáját megoldani. Teljesen bevan hizva az agya.
1magyar
@libellle: Ha nincs észérved egy témában, vagy hazudsz a vitapartnert IQ nélkülinek kiáltod ki.
Szerinted a kívülálló mit gondol erről? Kit tart agyatlannak?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.