Ismét Európa bajnokok lettünk a gazdasági növekedésben. Erről tanúskodnak az Európai Statisztikai Hivatal ma közzétett legfrissebb adatai. Hazánk 5,1 százalékkal növelte a GDP-jét, a legfontosabb kereskedelmi partnerünk Németország komoly bajba került és már csökken GDP-je. Ám a magyar gazdaság ma már nem függ annyira a külső tényezőktől és sokkal ütésállóbbá vált, mint korábban. Magyarországgal már csak Románia tartja a lépését, bár ők is jócskán lemaradtak. Suppan Gergely a Takarékbank elemzője ezzel kapcsolatban elmondta, hogy a román növekedés fenntarthatatlan. Ismét adósságból emeltek bért, összesen 16 százalékos bérnövekedés tapasztalható és így értek el 5,1 százalékot. Ám eközben romlik a külkereskedelmi mérleg és költségvetési egyensúly. Míg nálunk a növekedés 5,1 százalék, és nem adósságból növekszünk. Sőt haladunk arrafelé, hogy szufficites legyen a költségvetésünk. ÉV VÉGÉN VÁRHATÓ LASSULÁS? Varga Mihály pénzügyminiszter gyors kommentárjában úgy vélte, hogy a magyar...

Forrás: pestisracok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
@durbincs: "hol vár állott... most kőhalom. Halálhörgés, siralom, hol szabadság nem virul?"
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Commenter
@durbincs: "hol vár állott... most kőhalom. Halálhörgés, siralom, hol szabadság nem virul?"
csak úgy....
@durbincs: ma sem dógoztá meg a pénzedért, vagy ingyen lököd a hülyét?
szegény,szerencsétlen atyád ...,forog a sírjában,miattad!
csak úgy....
@durbincs: www.youtube.com/watch?v=n4f9Mqa4L8Y

már akartam kérdezni...,te született buta, vagy csak a körülmények?
namihami
Németek, angolok--jöjjetek a Füstöshöz okulni!?!?!
BAZINGA!!!
Persze, prostisrácok.hu. A 30 ezüstért meg kell szolgálni.
Aki bérbeadta a seggét, annak tartania kell.
advocat
Ez a marha nagy növekedés a németeknél az ottani GDP-nek talán az egy tizedét sem érné el. Persze tévedhetek. És miért is vagyunk összeszerelők? Majd csökkeni fog nálunk is. Egyébként nálunk tényleg minden k..va jó. Csak ne kellene naponta piacra járni. Mert ott lecsapódik a GDP nagy része. (Rossz vicc, de igaz.)
Jozefina
Ez a halfarok hülyébb, mint a sok évi átlag. Fogalma sincs semmiről, csak mindenki fikáz!!! Egyszerűen fideszes! Ők csinálják ugyanezt. Érvek nincsenek, csak a hülye hablatyolás!!!
F_Viktor
Örömteli hír lehetne, ha nem hazugságra épülne.
Mivel a magyar kormány felett (azaz orbán felett) semmilyen független ellenőrzőszerv nincs, ezért vargáék olyan jelentéseket küldenek az Eustatnak, amilyet orbán megparancsol.
csak úgy....
@durbincs: te álomtitkát a fideszben ,vagy - a ki tud jobban magyarúl ploestiben gyöztese? azt a curva hibbantsági érdem érmet,ki fogom harcolni neked, ...te egy hös vagy és megérdemled! köne csinánod egy facebook ódalat,szerintem hemzsegnének körülötted az imádóid! :) a cs.tibi laci ,föleg.. :) csak mértékkel,azzal a cocás dologgal,mert még gyesznólkodtok töle...
csak úgy....
@durbincs: csekély vígasza vagy a megboldogult atyádnak...,szerintem tudta az öreg,hogy nem töle származol..
Jozefina
Ez a farok nem jön rá, hogy tényleg ő a nem normális??? Főleg ha ennyien mondják neki!!! Persze ehhez is egy csipetnyi ész kellene!!!
csak úgy....
@Jozefina: semmi sansz! ...,durbincs miklós hülyének született és úgy is fog meghóni...
Commenter
@durbincs: ne a 112-őt hívja, hanem a Gundelt.
jesz
5,1 %-al növelte GDP-jét...de az mennyi is? Mertugye ügyesen fogalmaznak. Azt hinné a nyájas olvasó, hogy húha, 5,1 % a GDP..pedig nem, csak annyival nőtt az előrejelzéshez képest..
Maradjon is így, mert bejelentették, hogy a nyugdíjasok ennek örömére kapnak egy kisebb plusz pénzt év végén.
verőce21
Igen örvendetes és tiszteletet parancsoló, hogy "...haladunk arrafelé, hogy szufficites legyen a költségvetésünk."!
simmering73
Németország és Anglia apátiában, csak ez a minden szinten rohadó ország szárnyal. Bőgjetek fidesztinók, ki tudja meddig bőghettek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.