A gyilkos elmenekült, a rendőrök azóta sem találják.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
A hazugságversenyt természetese a derék origo.hu nyerte

Na ennyit a derék matyar médiáról, arról hogyan licitálnak - persze egy irányban – egymásra

A dologban az már csak hab vagy cseresznye, esetleg mindkettő a tortán, hogy nem a Le Figaro, hanem a Le Parisien cikke alapján jelentette az AFP, hogy egy Párizstól fertály órányira lévő városkában egy türelmetlen vendég fejbe lőtte a fel(/ki)szolgálót mert lassan – pontosabban nem elég gyorsan - készült a szendvicse.
Igaz valami jó szaftos migráncsozásra nem adott a hír lehetőséget, de a csigazabálókról mindig szeretünk rosszat hallani.
Nos a derék magyar média nem tudván mit kezdeni egy „Cegléd”-i hírrel kis túlzással belvárosivá fújta. A többség szerint „Párizs egyik peremkerületében, Noisy-le-Grandban ”, ami maga is persze több sebből is vérzik. De az igazi menők a derék origo.hu-sok még erre is rá tudtak tenni egy lapáttal. Szerintük: „Agyonlőtte a pincért egy vendég Párizsban, mert lassan hozta a vacsoráját”! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.