Az erőszakvád után előkerült egy kellemetlen videó is a királynő fiáról. Mit tudott András a ragadozó barátjáról?

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
1magyar
@36: Mo-on még nem vadásznak emberekre csak kiéheztetik őket.
1magyar
Egyik nap hallom, hogy egy indiai gazdag kölök belelökte a 18 millás autóját a folyóba mert nem olyan vettek neki amilyet ő akart.
Fulladt volna bele a gazdag családjával együtt ahol akkora szegénység van.
36
@Eriksson: A valóság mindig elég rémisztő. Pont ezért nyomják naphosszat itthon például a sorozatokat. Azokban van gazdag és szegény, de leginkább a gazdag emberek dominálnak, akik legfőképp egész nap nem csinálnak semmit, csak ármánykodnak. Aztán a szegényből, gazdag lesz a végén. Hát, nem kicsit pótcselekvés a sorozat nézés.

A világ elitnek meg szerintem kitaláltak már mindent, ami pénzért megvehető. Ők egy teljesen különálló világ a hétköznapitól. A filmipart -nagyon lenéző módon-, arra használják, hogy megmutassák; ilyen van, létezik, csak a ti orrotok fokhagymás az egészhez. Beleszólni, megakadályozni, változtatni rajta úgysem tudtok!
Eriksson
@36: És akkor jönnek ilyesmivel buta idealisták, hogy bezzeg a szavazatokat öt kiló krumpliért árulják.
Bizony azért. A szegényeknek odavetett alamizsna nem csak krumpli, hanem bármi lehet, mellyel meg van véve a jóindulatuk. S ennek eredményeképpen azok ismét csak rosszabbul járnak, mert maguk válasszák ki zsarnokaikat.
Ha visszautasítják az adományt vagy nyakaskodnak, akkor se járnak jól, mert csupán egy másik erő kapja kézbe a gyeplőt, amely talán még rosszabb, mert nem ad semmit.
A filmipar midig is sarkítva mutatja be a világot. Ha nem így lenne, unalmas lenne, és senki nem nézné a produkcióikat.
36
@Eriksson: A gondolkodtató filmeket nem is reklámozzák. Feltételezik hogy egy bizonyos réteg úgyis kiválogatja magának, megnézi és tanul belőle. A többiek meg fogyasszák csak a buta, semmitérő amerikai vígjátékokat, animációs filmeket, sorozatokat, ők a fogyasztók.

Én 2008 után döbbentem erre igazán rá. Megnéztem a Bennfentesek című dokumentum filmet a gazdasági válságról, 2009-ben A bűn árfolyamát-alapmű hatalmas kibeszélések vannak benne.-A fegyverneppert, és Az éjszakai szolgálatot-mini sorozat-,A volt egyszer két Németországot, szintén nagy tanulságokkal és még sorolhatnám, bár nincs sok belőlük. Figyelni kell és igenis megnézni ezeket a filmeket, mert-sajnos-úgy működik a világ.
Eriksson
@36: Hát igen. Azért ne felejtsük, mindegyiknek forgatókönyve van. Ez lehet jó is, rossz is az érdeklődök szempontjából. De nem biztos, hogy az a teljes igazság.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.