Két férfi egy kisbolt bejáratánál veszett össze, mert az egyik cigit kunyerált a másiktól. A nézeteltérés késeléses gyilkossággal végződött.

Egy szál cigi miatt vágták el egy férfi torkát

Fotó: Met Police

Életfogytiglani börtönbüntetést kért az ügyészség a 25 éves Jahmel Rileyre, aki halálra késelte a 39 esztendős Dennis Andersont egy délkelet-londoni üzlet előtt. Az áldozat kifelé jött a boltból, amikor támadója cigit lejmolt tőle. „Miért kunyerálsz? Miért nem mész el dolgozni?” – kérdezte Anderson a férfitól, aki elállta az ajtót, és egy hatalmas kést rántott elő a nadrágjából.

Az egygyermekes áldozat és támadója között verekedés tört ki, ennek során Anderson a nyakán, a hátán és a bal kezén is súlyos sérüléseket szenvedett, a nyaki artériáját és a torokvénáját elvágta Riley.

"Sokat látunk és hallunk késes bűncselekményekről napjainkban. A mostani eset mutatja meg legjobban, hogy mi történhet, ha valaki kést tart magánál. Egy szóbeli nézeteltérés gyilkossági üggyé fajul" – mondta Nicholas Hilliard bíró, miután gyilkosság miatt elítélte a döntésen csak mosolygó vádlottat. Rileyre hivatalosan kedden mondhatják ki az életfogytiglani büntetést.

Borsonline

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Tavryni őrnagy
Legkõzelebb inkább mindenki adjon ha kunyerálnak. ;(
Foxley
A briteknèl lassan a kèst kell betiltani.
Mrfingusz
Az ilyen férget kár zabáltatni hosszú éveken keresztül,felakasztani és kész !
laszlobihari
az ilyen méretü halef nálunk tiltott, már ha lehet hinni a fotónak, egy erőteljesebb svájci bicska is fegyvernek(hideg) számít már itthon, ha a rendőr megtalálja az embernél akkor jön a balhé!
simmering73
Ritka szar minőségű ez a felvétel. Angliában is ilyen lepra kamerákat használnak, mint itthon?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.