Csúcsra jár a részvét-ipar. Most éppen az öregecskedő színészeket vetik be, így Richard Gere is megszakította nyaralását egy migránssimogatás erejéig. Bár csak ne tette volna! A “zöld” celebek 800 tonna CO2-lábnyomot produkáló palermói konferenciája utánra időzített érzékenyítés a visszájára sült el. Az internet népe jótanácsokkal látja el Gere-t. Magasabb fokozatba kapcsoltak a Földközi-tengeren furikázó migránstaxik. A német klérus celebje és “közszolgálati” média propagandistái sztárjai makroadományaikkal jól feltöltötték az NGO-k hadi kasszáját. Szükség is lesz a pénzre, hiszen az olasz parlament által elfogadott új törvény szerint már nem 50 000 hanem egymillió euró büntetést kell az engedély nélkül kikötő, migránsokat szállító NGO-hajóknak fizetniük. Sebaj, majd még több “mikroadományt” gyűjtenek. A nagy igyekezet oka, hogy Berlin és Brüsszel mindenáron európai szinten akarja tartani a migráció kérdését. Céljuk, hogy a korábbi osztrák vagy bolgár uniós elnökség “önkéntes...

Forrás: gondola.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

71 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
Nem hiszem, hogy rajta nevetnek, talán csak jó címnek érezte a szennylap.

Akinek tetszik, hogy segít a rászoruló embereknek, ők azt mondják, jól teszi.
Aki ellene van, azok inkább dühöngenek, mint nevetnének.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tulipan
@durbincs: Mi van te féleszű, szétdurrant agyú, narancsos román seggnyaldosó Félfarok ! Ki francot érdekel, hogy Te rongy senkiházi, ócska vadállat, ott a román Plestibeli, 18.emelet mélyén levő, denevérszaros kéródbúl mit károgsz, meg, meg mi is röhécselsz össze, csak mert az mondta az hájas SEGŰ agyatlan főnököd! Inkább, 1 Lecsót ütnél má' össze, az Isten szerelmére, ámde nehogy már megint, román módra, puliszkából ? csináld má'. legalább kolbásszal, vagy ha minden kötél szakad, végszükségben, legalább 2-3 virslivel ?Te kretén, idiotika ? Neked ugyan mi a lószar közöd van ahhoz, hogy ez az emberséges művész úr, milyen jótékony embermentő, célra költi el, az élete munkájával megkeresett, nem pedig mint a hozzád hasonló senkiháziak, összekoldult pénzét! Te rohadék, román, tipli, sötét barom!!!
Közlöm Te listádat, akik minden tekintetben hozzád hasonlóan lóganyé szájszerkezettel-s kilogó sárga gombás lábkürmükkel alig_alig élnek, mivel, mivel, a szerencsétlen torz lényeket, csak és kizárólag a gyűlölet tartja valamennyire narancsos bódulatban? Tehát a sötét buta romány ok : @Durbincs: ;@Verőce21: ; Csizmás Kond:; az a @reagens:; meg az a barom @Málna:
tulipan
@Nyírfa: Jaaa, Diurnus azonban SOHA nem ADTA EL magát! Utálta is a narancsos horda!!!
tulipan
@durbincs: Mi van te féleszű, szétdurrant agyú, narancsos román seggnyaldosó Félfarok ! Ki francot érdekel, hogy Te rongy senkiházi, ócska vadállat, ott a román Plestibeli, 18.emelet mélyén levő, denevérszaros kéródbúl mit károgsz, meg, meg mi is röhécselsz össze, csak mert az mondta az hájas SEGŰ agyatlan főnököd! Inkább, 1 Lecsót ütnél má' össze, az Isten szerelmére, ámde nehogy már megint, román módra, puliszkából ? csináld má'. legalább kolbásszal, vagy ha minden kötél szakad, végszükségben, legalább 2-3 virslivel ?Te kretén, idiotika ? Neked ugyan mi a lószar közöd van ahhoz, hogy ez az emberséges művész úr, milyen jótékony embermentő, célra költi el, az élete munkájával megkeresett, nem pedig mint a hozzád hasonló senkiháziak, összekoldult pénzét! Te rohadék, román, tipli, sötét SZATR, barom!!!
Közlöm Te listádat, akik minden tekintetben hozzád hasonlóan lóganyé szájszerkezettel-s kilogó sárga gombás lábkürmükkel alig_alig élnek, mivel, mivel, a szerencsétlen torz lényeket, csak és kizárólag a gyűlölet tartja valamennyire narancsos bódulatban? Tehát a sötét buta romány ok : @Durbincs: ;@Verőce21: ; Csizmás Kond:; az a @reagens: ; meg az a barom @Málna:
tulipan
@durbincs: @durbincs: Mi van te féleszű, szétdurrant agyú, narancsos román seggnyaldosó Félfarok ! Ki francot érdekel, hogy Te rongy senkiházi, ócska vadállat, ott a román Plestibeli, 18.emelet mélyén levő, denevérszaros kéródbúl mit károgsz, meg, meg mi is röhécselsz össze, csak mert az mondta az hájas SEGŰ agyatlan főnököd! Inkább, 1 Lecsót ütnél má' össze, az Isten szerelmére, ámde nehogy már megint, román módra, puliszkából ? csináld má'. legalább kolbásszal, vagy ha minden kötél szakad, végszükségben, legalább 2-3 virslivel ?Te kretén, idiotika ? Neked ugyan mi a lószar közöd van ahhoz, hogy ez az emberséges művész úr, milyen jótékony embermentő, célra költi el, az élete munkájával megkeresett, nem pedig mint a hozzád hasonló senkiháziak, összekoldult pénzét! Te rohadék, román, tipli, sötét SZATR, barom!!!
Közlöm Te Bayer Zsóti-listádat, akik minden tekintetben hozzád hasonlóan lóganyé szájszerkezettel-s kilogó sárga gombás lábkürmükkel alig_alig élnek, mivel, mivel, a szerencsétlen torz lényeket, csak és kizárólag a gyűlölet tartja valamennyire narancsos bódulatban? Tehát a sötét buta romány ok : szarházy@Durbincs:; a hülye@Verőce21: ; az buta a @Csizmás Kond:; a sötét, marha @reagens:; meg az a barom @Málna:
Nyírfa
@tulipan: A hetvenes években figyeltem fel a Népszavában megjelent vitriolos glosszáira. Vérbeli újságíró volt. Nagyon örültem, amikor találkozhattam vele a Népszabadság hasábjain.
Mindig vannak kivételes személyiségek, akik, a mondással ellentétben, egyáltalán nem erősítenek semmiféle szabályt. Mert senki nem születik alávalónak. De választható, mint ahogy a becsület is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.