A Magyarországot nyugati–keleti irányban átszelő, leendő M9-es autópályáról egyeztetett Szita Károly, Kaposvár kormánypárti polgármestere és Vári Attila, Pécs kormánypárti polgármesterjelöltje – hangzott el az M1 aktuális csatornán szombaton. Úgy vélekedtek, hogy a gyorsforgalmi útnak gazdaságélénkítő hatása lenne a térségben, ezért a két városnak közös érdeke, hogy minél hamarabb megvalósuljon a beruházás. Vári Attila közölte: ha az M9-es autópálya Pécset is elérné, az komoly lökést adna a város gazdasági fejlődésének. Szavai szerint Pécsnek azonban nemcsak az a feladata, hogy saját magát, hanem hogy az egész régiót erősítse, és határon átnyúló régiós központtá nőjön. Ehhez az is fontos, hogy minden irányba, így Mohácson át az Alföld felé is jó minőségű, közvetlen útkapcsolata legyen a városnak. Ahogy arról lapunk is hírt adott korábban, az M9-es autópálya tervét márciusban mutatták be. A tervek alapján – a korábbi elképzelésekkel ellentétben – a sztráda nyomvonala érintené...

(Forrás: gondola.hu, durbincs által)

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
RonaGyuri
ja már az m6 is milyen fontos volt, ahogy a belgrádi vasút! =))
durbincs
@RonaGyuri: @RonaGyuri: ja pont mint maga a különitményes ? +aki szárnyasbetéteken gyakorolja a karlenditést ?@zsak húgy...: -s @Eladott Ország: az ECHO-TV rajongó ? @kereső: @Nessy: -Idiotikából ?
RonaGyuri
@durbincs: te ócska szőröstalpú tróger otthon ugass! =))
durbincs
a mult @RonaGyuri: @RonaGyuri: ja ponty mint maga a különitményes ? +aki szárnyasbetéteken gyakorolja a karlenditést ?@zsak húgy...: -s @Eladott Ország: az ECHO-TV rajongó ? @kereső: @Nessy: -Idiotikából ?
RonaGyuri
@durbincs: pofa be ócska csaucseszkú pribék!! =))
durbincs
a mult @RonaGyuri: @RonaGyuri: ja ponty mint maga a különitményes ? +aki szárnyasbetéteken gyakorolja a karlenditést ?@zsak húgy...: o-s @Eladott Ország: az ECHO-TV rajongó ? @kereső: @Nessy: -Idiotikából ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.