Kristianstad nyugodt környékén egy tömbház lakói arra lettek figyelmesek, hogy a tetőn két meztelen férfi kergeti egymást. Az ügy a bíróságon folytatódik. Ha egy újságkihordót vagy egy postást megharap egy kutya, az még megmagyarázható. De, hogy miért rabolt el és kínzott meg egy szír férfi egy svéd újságost, arra még nincs magyarázat. Tény, ami tény, hogy Kristianstad nyugodt környékén egy tömbház lakói arra lettek figyelmesek, hogy a tetőn két meztelen férfi kergeti egymást. Mint utóbb kiderült, ez már a történet vége volt. Az újságkihordót néhány nappal korábban foglyul ejtette az egyik lakásban a szír férfi és napokig kínozta őt. A 25 éves svéd újságos egy óvatlan pillanatban a lakás egy kis ablakán kimászott és sikerült bemásznia az egyik szomszédhoz, egy 19 éves nőhöz, aki egyedül élt ott a kutyájával. Onnan hívták ki a rendőrséget. A szír kihallgatásához tolmácsra volt szükség, mindenesetre emberrablásért és bántalmazásért fogják őt bíróság elé állítani.

Forrás: ripost.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
Camilla Lackberg, Stieg Larsson és társaik sehol sincsenek ahhoz képest, aki ide a szinte már mindennapos skandinávok vs. migránsok cikkeket beküldi, és vélhetőleg írja is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.