A sziklán csúszott meg és a vízbe zuhant a harmincéves fiatalember. 

Tragédiába torkollott Oszkó Attila és barátai álomnyaralása. A társaság a festői szépségű Kanári-szigeteken vakációzott, ám amikor a férfi a vízparton mutatni akart valamit barátjának, lába megcsúszott az algás sziklákon és belecsapódott a vízbe. Attila édesanyja, Zsuzsanna a Borsnak elárulta, fia valószínűleg beüthette fejét, mivel annak ellenére, hogy kiváló úszó volt, tíz perc küzdelem után sem tudott kijutni az óceánból.

Hétfőn hívott a gyermekem telefonjáról a barátja. Ekkor már tudtam, hogy valami nagy baj történhetett. Azt mondta, hogy rossz hírt kell közölnie: Attila nem megy többet haza. Ezt a két mondatot sosem fo­gom elfelejteni, nem akartam hinni a fülemnek

– elevenítette fel a tragikus pillanatokat. Ráadásul mint kiderült, a barátnak is volt korábban fulladásközeli élménye, az ő ájult testét szerencsére partra vetette a Dráva. Talán ezzel is magyarázható, hogy nem ugrott bajba került cimborája után.

Megszólalt a Kanári-szigeteken vízbe fulladt magyar férfi édesanyja

A bajt tovább tetézi, hogy Attilának nem volt utasbiztosítása, így a test hazaszállítása akár több millió forintjába is kerülhet a gyászoló családnak. Aki hozzájárulna a költségekhez, az a következő számlaszámon tud segíteni:

Erste Bank/11600006 00000000 77254221, Oszkó Dániel.

Cikk- és címlapkép: Pixabay

(borsonline.hu)

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

maci0427
Németországban dolgozott , elment a kanári szigetekre kirándúlni és balesetet szenvedett meghalt ! Részvétem ! De gyűjteni ? Ne baxa már meg ! És az itthoni éhezőknek szegéyneknek akkor ? Tessék vegyen fel személyi hitelt és intézkedjen !
maci0427
A felelőtlenség magasiskolája ! Eljutni egy ilyen helyre ellehet ha van pénz , de a felelősséget megtanulni még ingyen sem megy !
maci0427
Németországban dolgozott , elment a kanári szigetekre kirándúlni és balesetet szenvedett meghalt ! Részvétem ! De gyűjteni ? Ne baxa már meg ! És az itthoni éhezőknek szegéyneknek akkor ? Tessék vegyen fel személyi hitelt és intézkedjen !
namihami
Nyaralás többszázezer, biztosítás nulla.
Itéljetek el, vessetek meg, de ilyen helyzetben egy fillért se.
ila51
Biztosítás nélkül egy utazásra elmenni amúgy is nagy felelőtlenség , mivel a statisztika szerint az első , és az utolsó napokon vagyunk a legegzaltáltabbak , akkor kihagy a figyelem . Kárügyekkel foglalkoztam .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok