Pőthe Attila egy lengyelországi út során Varsóban érdekes dologra lett figyelmes, melyet egy fényképen megörökített. Másfél éve fotóztam, de a napokban rendezgettem a fotóimat, ekkor bukkantam rá egy korábbi kirándulásom képei között erre a figyelemreméltó megoldásra. Gondoltam, megéri terjeszteni a jó példát - mondta a Sokszínű Vidéknek Pőthe Attila. Építkezni, várost csinosítani, csatornázni, vagy karbantartani sokféle módon lehet. Attila, a pesti idegenvezető Varsóban egy útfelbontásba botlott, séta közben idejében a lába elé nézett, és meglepetten látta, hogy csatornázás közben a fák gyökereire vizes rongyokat csavartak a munkások, így védve meg azokat az árokásással járó munka esetleges pusztításától. A közelmúltban oldalunkon egy építkezés kapcsán felháborító esetről számoltunk be, néhány hete Szolnokon a munkások az útjukba került fecskefészkek tucatjait verték le egy

Feltöltő: görbetükör
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
görbetükör
Igen, ha neked ez könnyebb, minden nemzetnek megvan a maga "mélymagyarja".
Egyelőre a mélymagyar nem tiszteli a másikat, a mélymagyar, aki nemzetellenesnek tartja azt, aki a hazáját szereti.
Én a méltóságát a mélymagyartól sem vitatom, pusztán rámutatok, hogy miért mélymagyar. (Vagy hogy a lelkednek könnyebb legyen, mélyromán, mélylengyel, meg mélyminden)
reagens
@görbetükör: Megérne ez vitát az általad leírtak részletezése de csak kérdéznék. Amikor hasonló ügyek voltak a szocik alatt, hol voltál? Akkor minden csodálatos volt bár a nemzet kifejezést üldözték?
Hol voltál mikor Ákos moslékzabálózott? Hol voltál amikor köny be szedte Esterházy hogy neveld a magyarod? Akkor nem szégyenkeztél?
görbetükör
@reagens: Visszakérdezek, te hol voltál?
Mert én a szocikat is bírálom, mindent, ami rossz. Ciki, nem? Főleg, ha ez könnyebb a lelkednek!
Gyurcsányt sem csípem, Hunvald közönséges bűnöző.
De ettől még egy kormánypárti politikus sem lesz szent! Márpedig most ők vannak hatalmon!
reagens
@görbetükör: Legyen véleményed. Miért ne? Viszont mikor magyarozol gondolj bele hogy engem zavar mert ide tartozom. A zsidók se örülnének ha mélyzsidóznál. Nem?
görbetükör
@reagens: engem is zavar, mikor a véleményem miatt hazátlannak tartanak, mikor vitatják magyar identitásomat.
De nem vagyunk egyformák, én elviselem. És te???
reagens
@görbetükör: Én is, csak visszaszólok!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.