Sokan fogadták felháborodva Boris Johnson szerdai húzását, mellyel egy jogi-történelmi kiskaput kihasználva próbálja félreállítani a parlamentet a brexit határidejéig hátralévő időben.

Hugh Grant üzent Boris Johnsonnak: "B@szd meg, te túlértékelt fürdőkacsa!"

A filmsztár, Hugh Grant a Twitteren mindössze ennyivel kommentálta a miniszterelnök, Boris Johnson húzását:

„Ne baszakodj a gyerekeim jövőjével. Nem rombolhatod szét azt a szabadságot, amiért a nagyapám két világháborúban is megküzdött. Baszd meg, te túlértékelt fürdőkacsa. Britannia fellázad ellened és a kis recskázásügyi főbiztosokból álló bandád ellen”

Forrás: 444.hu

59 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Tökéletes szöveg!!! Az ilyenek és ehhez hasonlók viszik utcára rövidesen a briteket!!!
„Ne baszakodj a gyerekeim jövőjével. Nem rombolhatod szét azt a szabadságot, amiért a nagyapám két világháborúban is megküzdött. Baszd meg, te túlértékelt fürdőkacsa. Britannia fellázad ellened és a kis recskázásügyi főbiztosokból álló bandád ellen”
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kokopelli
@Jozefina: Szívesen!Utcaszélességben vonultak "a zemberek",és tüntettek a döntés elhalasztása miatt!
(a parlament szünet) Nem volt véletlen,hogy a Theresa May leköszönt! A következő pancser meg rá-
harapott a ß@rra!!A Trampli haverja a Farage ül a TV előtt és betegre röhögi magát!Más viszi el a balhét!
reagens
@teuton: @Clavigo: Mocskos szájú személyeskedők vagytok. Nem szóltam hozzátok hanem ide toltátok a képeteket és belém kötöttetek. Libsi tempó. Aztán még az egyikőtök anyázik is!
Na az ilyen tahó bugrisokkal nincs mit megbeszélnem.
Akkor szóljatok ha megszólítottalak ésaddig mocskolódjatok a hasonló paraszt barátaitokkal.
Bugris tahókkal nem beszélek!!!
nemkati
Én csak somolygok az angolokon. Képesek voltak megszavazni a brexitet, holott a legelszántabbak sem voltak teljesen biztosak abban, hogy jó lesz az. Mostmár a legtöbben elgondolkoznak azon, hogy jó lenne visszacsinálni. Az angolok eu nélkül és eu tagként is jól elvannak, de eu tagként mégiscsak több előnyük volt. Ha mérleget vonnak, kiderül, hogy a kilépéssel rosszabbul járnak. Migráció Angliába mindig is lesz, és az, mindent összevetve, jól jött nekik régen is, most is.

Amennyiben - és most egyelőre a kilépés biztosnak látszik - az alku nélküli kilépés következik be, a bohóc Borist meg fogják buktatni. Hát, mit mondjak, ezt a f@szfejet jó lenne már előbb megbuktatni. Én már mindenesetre otthagytam őket, oldják meg a gondjaikat nélkülem. :))
kokopelli
@nemkati: ki hogy látja!A közmondás jut eszembe a "szalmafejűről"! "Mosd meg a hátamat,de ne legyen
nedves!" Ki akar lépni,de kilépés vonzatát a vámmentességet az EU-val szeretné megkerülni! Ami azt jelentené,
hogy a EU-szerződésben érvényes "Backstop"-ot nem kell neki betartani!
nemkati
@kokopelli: Nézd, nyilvánvaló, hogy úgy szeretnének kilépni, hogy a tagsággal járó előnyöket megtartsák, a kötelezettségektől pedig megszabaduljanak. Ezt az únió nyilván nem engedi, nem fogadja el. Amit nem értek: ha valaki belépett az únióba, és problémái vannak az úniós tagsággal, akkor miért nem tudják ezt tárgyalásokon tisztázni és javítani a feltételeken? Anglia '73-ban az elsők között csatlakozott az Európai Közösségekhez. Részt vett a tagsági és csatlakozási feltételek kialakításában. Már egészen korán problémájuk volt az önrendelkezésük megnyirbálásával. (Ebben 0rbán nagyon hasonló követőjük.)

Én elismerem, hogy nagyon nehéz úgy megtartani maximális önállóságot, hogy ugyanakkor tartozni egy olyan közösséghez, ahol mindenkire azonos törvények vonatkoznak. De a 27 tagállam minden tagja érez ilyen korlátot, ki jobban, ki kevésbé viseli. Nem kellene sem kilépni, pláne megszüntetni ezt a közösséget. Hanem lehetőséget adni azoknak a tagoknak, akik több önállóságra vágynak, hogy nekik is kedvező legyen a tagság. Én az únió legnagyobb előnyének azt tartom, hogy amíg ez a csapat együtt van, addig nincs esélye egy újabb háborúnak, pláne világháborúnak, ami az únióból indul ki. Ez is az egyik cél volt valaha.
kokopelli
@nemkati: ...csak egy ponton van a vita!Az Anglia által is aláírt,"Backstop" törlése,ami után az angolok a bennt-
maradó államokkal (vagy azokon keresztül) következmények nélkül kétoldalú szerződést irhatnak alá! Pl. Írország
gal,és úgy az íreken keresztül nyitva marad a vámmentes kapu az EU-felé! (Túl gyors volt a "kazalfejű",mert a Fara-
ge palira vette őt,és eltünt!! ...egyébként a Farage a "Trampli országos haverja",ami mindent elárul!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.