A miniszterelnöki megbízott a felvidéki Tornalján avatott fel egy magyar óvodát.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
ebben a szégyenteljes mai matyar közéletben ez a liba az egyik legócskább! =))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
ebben a szégyenteljes mai matyar közéletben ez a liba az egyik legócskább! =))
papa.49
A holnap alapja, hogy TE ÉS A HOZZÁD HASONLÓK VÉGRE A DUTYIBAN LEGYETEK KENYÉREN, ÉS VÍZEN !!!
CsipkeRózsa
Itthon kevés az óvoda, kevés az óvónő, stb., itthon is lehet a jövő alapja?
Eladott Ország
Szili szerint “Óriási szolgálat az, amelyet az óvó pedagógusok végeznek a nemzet szolgálatában”. Hogy ez alatt mit kell érteni, azt nem igazán tudom. Talán már ott is hazafias nevelés történik, ahol is hátrafelé nyilaznak a gyerekek? A lényeg, hogy örülni kell, hiszen a nemzet gyarapodik, természetesen a mi drága Orbán Viktorunknak hála. Lehet szórni a határon túli óvodákra a milliárdokat és idehaza meg nem lesz óvónő az óvodákban. A korábban lesajnált Szlovákiát már régen ánuszrózsán csókoljuk gazdaságilag és életszínvonalban egyaránt. Hazánkban főiskolai végzettséggel harminc év után ma nettó 170-180 ezer forintot lehet óvónőként hazavinni. Pályakezdőként pedig körülbelül 120 ezret – ha nem számítjuk azokat az eseti béremeléseket, amiket már kétségbeesésükben szabnak ki az önkormányzatok.
Nessy
Ebben az egész határon túli nagy magyarkodásban az a probléma, hogy a pénzt elfogadják ( igazuk van, ha ilyen bölcsek vagyunk, hogy másokat finanszírozunk), és a kedvezményeket leszámítva, fütyülnek ránk. Négyévente vagy személyesen, vagy helyettük valaki visszaküldi a levélszavazatokat, még a holt lelkek helyett is.
Afra
Ócska,köpönyegforgató napraforgó,politikai r...És akkor még finom voltam,mint a selyem...
Eladott Ország
@RonaGyuri: augusztus 3., 14:21 ; Azért Selmeczi Gabriella, Dunai Mónika, Novák Katalin se kutya. Ők olyanok, hogy hisznek. Hisznek önmagukban, a mindentudó szavaikban, az igazságukban, a tévedhetetlenségükben. No meg persze a főnökben is hisznek, de csak próbálnának meg nem hinni benne, máris kirántaná alóluk a jól fizető seggtámaszt. Szerintem, nem hisznek ők semmit. Közönséges gazemberek. Novák Katalin néni jelentette ki, hogy minden fiatal és idős aki elhagyja ezt a fasza országot, amit ők teremtettek meg minden magyar embernek, az hazaáruló. Novák Katalin néni az evolúció zsákutcája. De az elmondottak, a valós cél és a dolgaik olyan rohadt messze állnak a valóságtól, mint a záhonyi határátkelő Mexikóvárostól.
tudode
Az aki egy követ fúj a fasza gyerek politikai gazfickóval egytől egyig annyit is!
.
Punkt tum!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.