Az illegális bevándorlás veszélyt jelent Európa biztonságára a biztonságpolitikai szakértő szerint.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tudode
Az általánosítás nem tisztességes!
.
Nem kell messzire menni csak őfélesége markát tartó baráti köréig, akiket csak jobb híján a Jóisten fog a pokol tornácán megbünteni, mert migráncsabbak a menekülteknél, mert egy országot aláznak meg a rablógazdálkodásukkal, és egyéb rémtetteikkel!
.
www.google.com/search?q=magyarorsz%C3%A1g+nev%C5%B1+%C3%A1llam+jogilag+nem+l%C3%A9tezik&oq=Magya&aqs=chrome.0.69i59j69i57j69i59j69i60l3.4436j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8
.
Embertelen az, aki egy követ fúj Felcsút piti rémjével!!!
JAJMÁR
Hát, én nem általánosítok... ezt a NGy-t nem fogadnám be a családomba!
reagens
Nem minden mérges kígyó mar halálra ha teheti és nem minden migráns integrálhatatlan valóban. Ezer kígyóból egy nem mar halálra ha véletlenül rálépsz. Tényleg csúnya általánosítani és nem pontos.
Nessy
A késelés témakörben önellátók vagyunk! Csak az a hangyafülnyi differencia, hogy echte magyar késel echte magyart, és néha a határon túli testvéreink is besegítenek!
Elég a napi bűnügyi krónikát elolvasni!
Eladott Ország
A fidesz tíz év után sem tett le arról, hogy értelmi fogyatékosnak tekintse a saját szavazóit, akiknek a rezsiutalványon, kiló krumplin, meg a miniszterelnök hitelfelvételre ösztönző családvédelmi akciótervén kívül ennyi az üzenete. Persze, hogy nincsenek migráncsok, mert fénylő csillagunk jól megvédett minket és elhajtotta őket. Ez a vérbeli NER magyarázat. Ha viszont ártunk és ormányunk vezérével együtt, nem állna a vártán, egyből megjelennének.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.