Salvini elmondása alapján az új olasz kormány meg akarja nyitni a kikötőket és a határokat az illegális migránsok előtt.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Ezt honnan tudja, csak nem a csuti mondta neki ???
Két hülye egy pár !!!
tudode
Szégyen!
.
Azok, akik miatt a szélhámosságuk miatt,illegális baksissal, közel egy millióan emigráltat/nak, bevándorláspártiznak, szarért, hugyért meghosszabbitják a tömeges migráncs válsághelyzetet, hogy csibészkedhessenek, felváltva Sorossal, agimnazistával, egyáltalán tudatában vannak a vállalásukkal!
,
Egyáltalán hogy merészkednek belaszólni más állam belügyébe, amúgy 10. éve közjogilag 00-ként!
Eladott Ország
4cdn.hu/kraken/image/upload/s--bVDWuJN6--/h_652,w_1160/7DCIqEdmQPmOKeBcs.jpeg
Ki a francnak kellenek olyan hírek, amik csak a migráncsok által elkövetett bűncselekményeket ecseteli. Az ORIGO biztosan előfizet rá. Egyébként akinek kell az ilyen hír elolvassa a külföldi újságokat és annyi. Az meg, hogy mi van Magyarországon az illiberális bűnöző cigány lófaszjankóval az élen nem sok embert és hírügynökséget érdekel Európában. De kijaf@szom akarna a habony "híreihez" hozzáférni?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.