Tisztességes értékelésre van szükség Trócsányi László európai parlamenti (EP-) meghallgatását követően, s ezt minden más biztosjelölt esetében is garantálni kell – jelentette ki keddi strasbourgi sajtótájékoztatóján az Európai Néppárt (EPP) frakcióját vezető Manfred Weber.

Onnan kapott támogatást Orbán jelöltje, ahonnan senki nem várta

Weber újságírói kérdésre válaszolva kiemelte, hogy különleges helyzetről van szó, miután a Fidesz továbbra is fel van függesztve a konzervatív pártcsaládban, így például az EPP novemberi zágrábi kongresszusán Orbán Viktor miniszterelnök nem szólalhat fel, a fideszes politikusok nem szavazhatnak, ugyanakkor Trócsányinak meg kell adni a tisztességes elbírálás lehetőségét a kinevezési eljárásban.

Mint mondta, a néppárti frakció is korrekt értékelést fog végezni, meghallgatva az uniós szomszédság- és bővítéspolitikai portfólió várományosának elképzeléseit, megadva az esélyt annak bizonyítására, hogy elkötelezett európai.

Aláhúzta, hogy Trócsányi igazságügyi miniszterként önként a Velencei Bizottság elé vitt több ügyet, sőt mintegy tíz éven keresztül ő maga is tagja volt az Európa Tanács alkotmányjogi kérdésekkel foglalkozó szakértői testületének, és nem volt panasz a munkájára.

Továbbá rámutatott, hogy akármi is történik, mindenképp lesz fideszes tagja a novemberben hivatalba lépő, Ursula von der Leyen vezette Európai Bizottságnak.

Végezetül Weber hangsúlyozta, minden biztosjelöltnek tisztességesen meg kell adni a lehetőséget, hogy meggyőzzék az EP-képviselőket, fair elbírálásra van szükség így például a lengyel Janusz Wojciechowski és a román Rovana Plumb esetében is.

Forrás: MTI

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
hogy elkötelezett európai.??? ez a szaros orbán-pribék??? ne röhögtess ennyire még te sem lehetsz naiv! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
whitout
Te kis pöcs 70+ éves, azt hiszed, hogy megúszod?
Nem úszod meg!
Te is kettllebellezni fogsz a halálodig !!!
ígérem, szép halálod lesz.
whitout
Tudod, bármit megígérhetek most, mert miután feltámadsz, semmire nem fogsz emlékezni :(
durbincs
@bencemacska: maga lebukott,s leszerepelt ? rúzsos férfi ? napokig bujkál ? azt most Abortált ? intelektualisan apadt ?
@bencemacska: Mert A gyülekezet papjának?+csak a hivek zaklatása+hágása a zabigyerekcsinálása,az Isteni küldetése?
Mert Már Maga Sátánt Szolgálja ?
azt @bencemacska: hát maga meg melyik helyi-bányás vizeldébe nőtt fel ? 1000km-re -ákkcentussal, pár marék banyiért ?
Idiotikában-abnormáliában ,a hol ez a rettenet sokbün-teljesen természetes ? söt dicséretes ?
Azt @bencemacska: mert maga is csak 1 abortált ? 1 intelektuálisan apadt,s lokális kis hülye ? @csak húgyos...: sal ?
kb mint @Clavigo: @ila51: @Eladott Ország: @nusika: @Szeparepa2: @simmering73: @Peller Anikó: @Sámannus: @kishonda: @cikicakk55: @Borsodi: @Eladott Ország: @I Duddits.: ?@papa.49: ?@Jozefina: ?@koszpeko: @silber13: @karma1: @volvós: @maci0427: @szép új világ: @laja70: @Cicamama55: ?@csak húgyos...: @bencemacska: ?
Aki Én
Azt nem említi, hogy az a tisztességes elbírálás európai vagy fideszes mértékkel lesz mérve.
Mert ugye tisztességes az lenne, ha kibasznák.
Eladott Ország
Orbán annyi vörös vonalat átlépett már, hogy lehetetlen komolyan venni ezeket homlokráncoló ejnyebejnyéket. A néppárt bőven életben maradna a fidesz nélkül is, vagy még mindig ott tartunk, hogy 13 elvetemült annyira nem oszt, nem szoroz, hogy akár maradhatnak is? Mert akkor tényleg hagyni kéne a fenébe ezt az európai alapértékesdit, ennek így semmi értelme.
Eladott Ország
A felfüggesztés ellentétben áll a keresztény elvekkel. uploads.disquscdn.com/images/e7907bd303dfc2e3e31dffc42d3e874cfe53f31c72e7e2b3e34fd30dabd4f4c4.gif?w=600&h=190
Weber is csak egy megélhetési bűnöző, akarom mondani politikus, mint a fideSSnyik politikusok jórésze...őt is lengethetné már a szél.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok