Írásbeli javaslatokat nyújtott be a brit kormány az Európai Unió és az Egyesült Királyság között megkötött, de nem ratifikált kiválási szerződés módosítására - közölték brüsszeli diplomáciai források. A névtelenséget kérő tisztségviselők arról számoltak be, hogy London csütörtökön megküldte több javaslatát az Európai Bizottságnak. Egyelőre további részleteket azonban nem tudni. Nem sokkal korábban bejelentették, hogy pénteken Brüsszelbe látogat Steve Barclay, a brit kormány Brexit-ügyi minisztere

Forrás: portfolio.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Ez már nem is páva-tánc, egyenesen csűrdöngölő

London csütörtökön megküldte több javaslatát az Európai Bizottságnak.

Ha igaz, bár hivatalosan csak az október 3-án véget érő konzervatív párti kongresszus után tervezi közölni a brit kormány az Európai Unióval az északír-ír tartalékmegoldás helyetti javaslatát, több brit lapban már kiszivárogtak ennek körvonalai. Ami már elsőre is meglehetősen pikáns, de elmélyedve a javaslatok, pontosabban az állítólagos javaslatokba kifejezetten fura. Köl9n9se, ami az un. ír-határ kérdését illeti. Ami nem csak látszólagos megoldhatatlansága, hanem a sziget két felének békéje szempontjából is veszélyes!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.