Épp a Csiki Sör tulajdonosától. A Magyar Hang ír arról, hogy Fónagy János államtitkár írásbeli kérdésre adott válaszában árulta el, nem tartozik a nyilvánosságra, miért és mennyiért vásárolt veszteséges vízerőművet Erdélyben az állami tulajdonú MVM romániai leányvállalata. A lap augusztus véégn írt arról, magyar közpénzből vett veszteséges vízerőművet a Csíki Sör tulajdonosától az MVM Magyar Villamos Művek Zrt. romániai leányvállalata. Mint írták, a felvásárolt társaság utolsó nyilvános mérlege 2017-es, eszerint 295 ezer euró üzleti forgalommal rendelkezett, az évet 300 ezer eurós mínuszban zárta és 1,9 millió euró adóssága volt.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Hogy miért is? hát ezért: 295 ezer euró üzleti forgalommal rendelkezett, az évet 300 ezer eurós mínuszban zárta és 1,9 millió euró adóssága volt.
namihami
Magyarázni kell, hogy a NER-társ (mint az úttörő) ott segít, ahol tud? Persze, az nem mindegy, ki szorul segítségre.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.