Egyre nagyobb a migrációs nyomás. Az új olasz baloldali kormány és a franciák még több embert engednének be Európába.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Ebből vagy 2 millió Magyarországon áll készen elhagyni hazáját a kormány miatt.
csak úgy....
na nem mondom,tudnak ezek az origos gyerökök számúni. biztosan a bakondi et. titkos noteszából származnak az adatok...
luiz
hogy lehet azt mondani arra a szegény emberre, hogy migráns, aki ott ül a saját házába, saját nyomorúságában? De a fideszeseket meg nem lehet a nevükön szólítani, hogy tetves patkány...
Eladott Ország
Értem én, hogy meg kell szolgálni az adófizetők pénzéből a propagandistáknak csurgatott milliókat, de ki a jó fene maradt még az Origónál? Már csak a legalja, vagy az sem? Francnak kell lehozni egy ilyen rohadtul hazug cikket, amiről bárki – én is – öt perc alatt kideríti, hogy kamu? Ekkora gáz van, hogy már minden belefér? Vagy akik írni-olvasni tudnak, már megpattantak? Kitört a pánik és bármi áron teljesíteni kell a migránskvótát? Az utasok felé fordulva, háttal az ajtónak, a metrószerelvényben egy migráns szemérmetlenül elővette a nemi szervét, és a kocsi közepe felé vizel. (origo.hu)
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2018/03/pis-1.png
Őőőőőőrüleeeeeeeet! A pisilős bácsi a képen nem most pisilt, hanem 2015-ben, olyan önfeledten, ahogy egy sakálrészeg ember képes erre. Én eddig úgy tudtam, hogy a muszlimok nem fogyasztanak alkoholt. Bónuszként nem Párizsban, hanem New Yorkban, de ne legyünk kicsinyesek. Hogy az Origo ebből hogyan tudott megint egy migránsok ellen hergelő cikket gyártani, azt csak ők tudják. Remélem, a többi propagandalap is ész nélkül átveszi. Ráadásul a pisilős kép a New York-i metrón készült és így igen nagy valószínűséggel benszülött amerikait ábrázol.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.