A 16 éves klímaaktivista a politikusok fejére olvasta, hogy mindenkit cserben hagytak. Ez így nincs rendjén. Nem kellene itt állnom. Az óceán túlpartján kellene ülnöm az iskolában. Mégis hozzánk, fiatalokhoz fordulnak némi reményért. Hogy merészelik? Maguk elvették az álmaimat és a gyerekkoromat az üres szavaikkal. És én még mindig a szerencsések közé tartozom. Az emberek szenvednek, az emberek haldokolnak. Egész ökoszisztémák omlanak össze. Egy tömeges kihalás küszöbén állunk, és maguk csak a pénzről meg az örök gazdasági növekedés tündérmeséiről tudnak beszélni. Hogy merészelik?”

Forrás: 444.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Ezért mondom mindig, hogy a fiatalokban kell élnie a biztonságos jövőért tenni akarásnak és merjenek is tenni valamit a saját érdekükben. Csak gratulálni lehet a 16 éves kislánynak, aki gondolkodni és cselekedni is tud.!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.