Mindeközben - A Postillon című német szatirikus portál 12 okot sorolt fel arra, miért utálja annyira a politikusok egy része és a világ egy része Greta Thunberget, a 16 éves svéd környezetvédelmi aktivistát. Mindenki nézzen magába!

Forrás: index.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
36
@reagens: Pedig szerintem ilyen egyszerű lesz, sőt már ma is az,-a kevés és egyre drágább mezőgazdasági, élelmiszeripari termékek kikényszerítik a beosztást. Svájcban pl. a hús már annyira drága, hogy a fogyasztása jóval visszaesett.(Direkt egy jóléti államot írtam) Ásványvizet meg csak vegyen egy palackkal-van már üveges is!-, aztán ha az elfogy, töltse újra a csapból. A cukrozott és édesítős xarokat műanyag palackban és a chipseket műanyag csomagolásban, nem kell megvenni. Itt tudatos és tömeges bojkottra, árú elhagyásra van szükség. Ez máshogy nem fog menni.
reagens
@36: Ezt meséld el azoknak, akik chipsen élnek! Épp azok akik ilyesmiket vesznek nem rendelkeznek annyi ésszel, hogy két kézzel a saját seggüket megtalálják!
A légszennyezésben Kína vezet. Azt a chips eladás megfékezésével nem lehet befolyásolni. Nem Európa a legfőbb felvevő piaca ezeknek az árúknak így itt is lehet kampányolni, csak nem elég hatékony! Amerika a nagy fogyasztó!
36
@azösszeskibanévfoglalt: Így van. A beosztás itt a megoldás. "Több nap mint kolbász!" mondta nagyapám. És még azt is mondta, "nem lesz jó ez a nylon világ". Hát...igaza volt.(lett)
36
@reagens: A stressz és az ízfokozók sajnos valóban képesek átprogramozni az agyat.(Ha hagyjuk) Így kelnek el ezek a semmitérő szemét kaják.
azösszeskibanévfoglalt
@36: tbh a petpalackok teljesen újrahasznosíthatók. senki, de senki nem fog megint üveget használni, logisztikai rémálom. ha összeszednénk, egy probléma pipa. ehhez tleg csak az akarat hiányzik, semmi más. mind az emberek, mind a hatalom (értve kormányok és vállalatok) részéről. meg ugye, vannak tök jó kulacsok is, mivel nyugateu-ban teljesen jó a csapvíz is... edukáció, edukáció, edukáció.
van egy csomó cucc, ami sokkal több gondot okoz, mivel nem újrahasznosítható, hovatovább, egyenesen veszélyes hulladék: betétek, pelenkák. ezeket nehezebb kiváltani.
meg a ruhák! amire sokan nem gondolnak. iszonyatosan szennyező és rengeteg szemét jár vele. 2-10ezer ft-os fast fashion szarok...na, ha vhol lehetne mértékletességet gyakrolni, akkor itt igen.
meg ugye a rengeteg feleslges csomagolás is. a chips meg egyebek elhagyása jót tenne a ruhaméretünknek is :D de teljesen nem lehet, nem vagyunk aszkéták.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.