Másodszor is leszavazta Trócsányi Lászlót az Európai Parlament (EP) jogi bizottsága, mert összeférhetetlennek tartják az európai uniós biztosi posztra – írta a Facebookon Donáth Anna EP-képviselő. "“Ez a magyar kormányon kívül mindenkinek egyértelmű volt”-írta.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Az EP jogi bizottsága véglegesnek tekinti a döntését, és nem hajlandó semmiféle nyomásgyakorlásnak engedni. Konkrétan nem érdeklik őket a rablómesék, a bevándorláspártizás, a migránsozás, a blabla, rizsa, hamuka, a kommunistázás és koncepciós eljárásokról való fröcsögés.Szóval lehet még erőltetni, Ursulával telefonon alkudozni, azt mondani a közrádió mikrofonjától, hogy megoldom (így!), hogy Trócsányi egy kiváló ember, de meg akarják büntetni a fideszt, pláne hogy a hazaáruló baloldal áskálódása tehet mindenről. Viszont ezek szerint a fidesz tekintélye és megkerülhetetlensége véges, mint a bot. Vagyis talán mégis el kéne engedni Trócsányit. Már így is kínos az egész, de minél hamarabb, annál jobb. Bár október 13-ig még érdemes lehet harcolni és óbégatni, hogy nem hagyjuk, nem engedjük, azt szokták szeretni a hívek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.