Matteo Salvini, Silvio Berlusconi és Giorgia Meloni megállapodott az együttműködésben.

(Forrás: Origo)

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

fahrenheit451
"Európának véget kell vetnie a populisták által keltett káosznak és félelemnek, mivel ezek az erők nem kínálnak megoldást a gondra, csupán kihasználják a zűrzavart és az aggályokat." - így ítéli meg a helyzetet Enrico Letta volt olasz miniszterelnök
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
durbincs
@papa.49: @Aki Én: @fahrenheit451: na itt meg a 3 Cartográfiai zseni a -13 bányamélyről ? Scsak 1000km-ről ? banyiért ?
durbincs
@kula: ezt maga mondja , bedes kula ? hogy a víz vinné messze a csatornán ? s patkány legyen a versenytársa ?
@papa.49: ?
durbincs
@papa.49: a maga " Ócsa -a Pilis-hegységben helyezkedik el ", című nagyívű-előadását már nagyon várják ám: Ócsán ?
magát 1000km-rűl a Bányás-Ákkcentusos - marék banyis- Cartográfiai-zsenit ?
RonaGyuri
a cenzor nem engedi betteni az MTI közleményt:

Sárközy Júlia, az MTI tudósítója jelenti:
Róma, 2019. október 23., szerda (MTI) - Az 1956-os forradalom ereje segíti a magyarokat, hogy a mai Európában is felemeljék a fejüket - mondta Giorgia Meloni, a jobboldali Olasz Testvérek (FdI) elnöke, aki a római magyar nagykövetségen tartott megemlékezésen nyilatkozott az MTI-nek kedd este.

Giorgia Meloni kijelentette, a magyar forradalom mérföldkőnek számít az európai szabadság megteremtésében. Kiemelte, hogy a berlini fal - idén 30. évfordulójához érkezett - leomlásához a magyar 1956, a prágai 1968, a lengyel Szolidaritás és II. János Pál pápa is hozzájárult.
"Mi nagyon sokkal tartozunk azoknak a magyar fiataloknak, akik feláldozták magukat 1956-ban. Megtanították, hogy a szabadság és a nemzeti szuverenitás nem hullik mindig az ölünkbe. Meg kell érte küzdeni foggal-körömmel, áldozatot kell hozni érte miként a múltban, úgy ma is" - mondta az FdI elnöke. Megjegyezte, hogy az olasz jobboldali fiatalok pesti srácokról szóló dalon nőttek fel, és ezt énekelték el Orbán Viktornak, amikor szeptemberben vendége volt az FdI római találkozójának.
Giorgia Meloni úgy vélekedett, hogy az egykori pesti srácok utat mutatnak a mai Európában is.
"Nem véletlen, hogy az elnyomást és a rákényszerített egyenkultúrát megtapasztalt Magyarország és Lengyelország az elsők között emeli magasba a fejét, amikor az Európai Bizottság túlzásokba esik" - mondta. Kijelentette: "Köszönjük a magyaroknak a múltat és a jelent is!"
Hangsúlyozta, hogy egyre jobban érezhető a szabadságvágy az olaszok körében is, akiktől a jelenlegi "bársonyszékhez és hatalomhoz" tapadó kormány megtagadta a választási jogot. Giorgia Meloni szerint az Öt Csillag Mozgalom (M5S) és a baloldali Demokrata Párt (PD) kormánya nem tart sokáig, "rövid időn belül ismét szabad választások révén az olasz nemzetnek olyan kormányt adhatunk, amely a lakosság érdekeit képviseli".

hsj \ kgf \ geg
RonaGyuri
@RonaGyuri: bocs de úgy tűnik közben rájött, hogy az MTI-t radírozta!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok