A francia biztosjelölt elutasítása után egyeztetett a legnagyobb frakciók vezetőivel.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Óvakodj a törpétől!

Ha fordításként nem is, de most tény-rögzítésként jó a „Foul Play” film magyar címe

Az EB megválasztott elnöke gondban van, lassan kicsúszik a határidőkből. S az EP illetékes bizottságai már három jelöltjét is visszadobták. Orbán riszálása és maga a jelölt is felveti annak lehetőségét, hogy újabb jelöltje sem kapja meg az elfogadható jelzőt. Ezzel lényegében akadályozza az EB felállítás folyamatát. Szabotál!
Nem nagyon lehet másképp értékelni azt sem, hogy: „A vétó nem pletyka: valóban sokáig blokkoltuk az EU nyilatkozatát, és a végén is csak úgy egy egyeztünk bele, hogy az EU Külügyi Főképviselőjének legyen a nyilatkozata" – mondta Szijjártó Péter külügyminiszter a hvg.hu-nak.
A portál hozzátette: „Szijjártó Péter külügyminiszter helyesli a török kormány tervét a szíriai biztonsági övezetről, és nem gondolja, hogy az EU-nak mindenbe bele kellene szólnia.”

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.