Csúszhat az Ursula von der Leyen vezette új Európai Bizottság eredetileg november 1-jére tervezett hivatalba lépése - közölték brüsszeli diplomáciai források pénteken. Komoly kételyek merültek fel a határidő teljesíthetőségével kapcsolatosan, miután az Európai Parlament (EP) illetékes szakbizottságai csütörtökön elutasították a belső piaci biztosnak jelölt francia Sylvie Goulard kinevezését.

(Forrás: napi.hu, RonaGyuri által)

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Csúsztatások,

nem csak velük kapcsolatban, de maguk az események is így járhatnak

Ennek a hónapnak két nagyon fontos momentuma is van Európa életében. Egyfelől itt a Brexit tervezett dátuma, másfelől az új EB üzembeállása is a hónap végére van tervezve.
Túl ezen az egybeesésen az is közös bennük, hogy mindkettő kapcsán, ürügyén és vonatkozásában rengeteg csúsztatásnak lehetünk tanúi.
Azonban nagyon úgy áll a helyzet, hogy csúsztatásra a kifejezés eredeti értelmében is lehet számítani mindkettőben. Tudom a média szerint csúszásra lehet számítani, de meg kell mondjam, hogy mindkettő esetében nem csak fogalmazási, szóhasználati kérdés, hogy nem csak egyszerűen csúsznak, de egyértelműen csúsztatják őket! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Szórakozás - 2020. September 26., 23:29
Így segít egy növényorvos