Amióta ismét a baloldal van hatalmon, 25 ezer bevándorlót regisztráltak az országban.

(Forrás: Origo)

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
@nemkati: De Rómában sem! :-)) Az olaszoknál ritka, ha nyugalom van! A kormányválságok ott természetes dolognak számítanak! Mindig van egy, két lázító személy! Most Salvini veri a nagydobot!
nusika
Azért érdekes dolgok történnek, legalább is az én részemre. Hétrő-hétre kevesebb a migráns, nálunk egyaltalán nincs!! ...részükre ""szomorú"". Bakondi már szeptemberbe riógatott !!!
Orbán elutazik az olaszokhoz, tárgyal Salvinnivel és Berlusconival.Megrágják a "dolgokat"
Orbánék ,és csak ők, aláírják, jóváhadják , a török invázióz sziriába a kurdok ellen. Sok ártatlan gyerek-felnött szőrnyű halállal végzödő háború !!! ...azt mondják Szijjártóék, hogy magyar érdek !!! ...Salvinni ellenzi ezt a gyilkolást és szóvá is teszi !!! ...Erdogánnak és Orbánnak ""vér tapad"" a kezükhőz !!! ...most egy dolog fontos Salviniéknek és Szijjártóéknek, hogy százezrek menekülnek és van miről beszélni meg Bakondinak védekezneni !!!
durbincs
@SystemError: Ballonkabátos Pedofil ki a sitten csak Csudafurulya néven szalad ? maga ide buzizik ? kabátját tárongatva ?+ +maga @dr. prédikátor: ki vérfertöző ,és döngeti az unokatesóit ?
Nessy
Nem kellene egy kicsit elgondolkodni, hogy ehhez a jelenlegi menekült szám növekedéshez, mennyit tett hozzá Erdogan tisztogatási hadművelete, melyhez Putyin is hozzájárul! Kormányunk meg támogatja más ország területén a civilek gyilkolását! Isten áldásával!
durbincs
@SystemError: Ballonkabátos Pedofil ki a sitten csak Csudafurulya néven szalad ? maga ide buzizik ? kabátját tárongatva ?+ +maga @dr. prédikátor: ki vérfertöző ,és döngeti az unokatesóit ?+eza @simmering73: a Bezzeg -Tahó, a silányra szült ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Szórakozás - 2020. November 26., 08:42
Meztelen fotót osztott meg magáról Jennifer Lopez
Itthon - 2020. November 26., 08:30
Borbély Alexandra is elkapta a koronavírust
Itthon - 2020. November 26., 07:44
Elkapta a koronavírust Kis Grófo