Amióta ismét a baloldal van hatalmon, 25 ezer bevándorlót regisztráltak az országban.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
tudode
Salvini, az ikertesó pedig veri a tam-tam dobot, hasonlóan Viktorovicshoz 2002-2010-ig
SystemError
Hát akkor kedves Szarigo:

"Kiugróan megnőtt az Olaszországba érkező illegális migránsok száma a baloldali kormány felállása óta - mondta Georg Spöttle, a Nézőpont Intézet munkatársa az M1 aktuális csatornán vasárnap reggel."

Egy kis infó Georg Spöttle-ről:

A szokásos megtévesztő, hazug, féreg odarakott patkány origós megtévesztően nem említi, hogy Georg Spöttle egy Szentesi polgármester és nem ott élő valaki..:) Ja csak volt polgi, mert 20%-al most kikapott...:) Látom dolgozik a fosgyár rendesen megint..:)

Még egy két idézet Georg Spöttle-től:

„Még hetekig küzdöttem a félelmeimmel. Éjszakánként a szolgálati fegyveremmel ültem az ágyamon, felkészültem arra, hogy végső esetben öljek, ha a szürke lények újra feltűnnének nálam”

"hogy ágyában egyszerűen mozdulatlanná bénult, majd testét egy láthatatlan erő elemelte az ágytól, és lassú folyamatos mozgással hátára fordította."

Ez kell nektek, agyatlan hülyék és társbirkáik! :)))
Nessy
Nem esetleg a szíriai bombázások miatt? Tessék néha nem csak félszemmel olvasni a világ híreit!
nemkati
"tüntettek Romában a szombaton tartott kormányellenes nagygyűlésen"
A Romák országában ez nem meglepő.
simmering73
Halálba kergetik a fidesz nyájat ezek a dilinyósok.
Nessy
@nemkati: De Rómában sem! :-)) Az olaszoknál ritka, ha nyugalom van! A kormányválságok ott természetes dolognak számítanak! Mindig van egy, két lázító személy! Most Salvini veri a nagydobot!
nusika
Azért érdekes dolgok történnek, legalább is az én részemre. Hétrő-hétre kevesebb a migráns, nálunk egyaltalán nincs!! ...részükre ""szomorú"". Bakondi már szeptemberbe riógatott !!!
Orbán elutazik az olaszokhoz, tárgyal Salvinnivel és Berlusconival.Megrágják a "dolgokat"
Orbánék ,és csak ők, aláírják, jóváhadják , a török invázióz sziriába a kurdok ellen. Sok ártatlan gyerek-felnött szőrnyű halállal végzödő háború !!! ...azt mondják Szijjártóék, hogy magyar érdek !!! ...Salvinni ellenzi ezt a gyilkolást és szóvá is teszi !!! ...Erdogánnak és Orbánnak ""vér tapad"" a kezükhőz !!! ...most egy dolog fontos Salviniéknek és Szijjártóéknek, hogy százezrek menekülnek és van miről beszélni meg Bakondinak védekezneni !!!
Nessy
Nem kellene egy kicsit elgondolkodni, hogy ehhez a jelenlegi menekült szám növekedéshez, mennyit tett hozzá Erdogan tisztogatási hadművelete, melyhez Putyin is hozzájárul! Kormányunk meg támogatja más ország területén a civilek gyilkolását! Isten áldásával!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.