Múlt héten sokakat megdöbbentett az az interjúsorozat, amelyben Meghan Markle-t mentális egészségéről kérdezték. A hercegné könnyeivel küszködve árulta el: nincs jól.

Meghan Markle visszamegy Amerikába!

Fotó: Toby Melville – WPA Pool/Getty Images

Aki nyomon követi az életét, az biztosan tudja, hogy Meghant az elmúlt két év során rengeteg támadás érte, ebben pedig apjának és mostohatestvérének is nagy része volt. Sajnos a lejárató hadjárat megviselte Meghant főleg várandóssága alatt, de most, anyukaként is rosszul érinti a dolog.

A riportsorozat készítői arról is megkérdezték a hercegi párt, hol képzelik el a jövőjüket. Harry herceg egyértelműen kifejtette, hogy számukra az a legfontosabb, hogy találjanak egy olyan helyet, ahol senki sem zavarja őket és nyugodtan élhetnek. A herceg szerint a legideálisabb az lenne, ha Dél-Afrikába, Fokvárosba költözhetnének, viszont ez egyelőre nem megvalósítható.

Azt is elárulta, hogy most hat hetes szabadságot vesznek ki, és az egész család Amerikába utazik, hogy Meghan pihenhessen egy kicsit és kiszakadjon a megszokott közegből. A hercegné édesanyjánál töltik majd a hálaadást is, hogy legalább rövid időre átlagos életet élhessenek.

Korábban már arról is pletykáltak, hogy a hercegi pár végleg Amerikába költözik, és úgy tűnik Harry herceg egyáltalán nem zárkózik el attól, hogy az Egyesült Királyságon kívül éljenek.

Glamour

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

görbetükör
Markle tudhatta, hogy mibe csöppen. Nem beleszületett, hanem választotta.
Én valahogy ezt szerepjátszásnak gondolom. Egyértelmű, hogy újra kamerák elé állna és ezért mindent belevet a cél érdekében. Legfőképpen Diána sorsát lebegteti férje előtt, hogy meggyőzze. De ez nem őszinte.
Lehet, hogy tévedek.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
görbetükör
Markle tudhatta, hogy mibe csöppen. Nem beleszületett, hanem választotta.
Én valahogy ezt szerepjátszásnak gondolom. Egyértelmű, hogy újra kamerák elé állna és ezért mindent belevet a cél érdekében. Legfőképpen Diána sorsát lebegteti férje előtt, hogy meggyőzze. De ez nem őszinte.
Lehet, hogy tévedek.
cirip
Harrynak nem kellett volna rangon alul házasodnia. Hogyan is képzelték , hogy a család elfogad egy ilyen házasságot.
Katalina62
Amerikában is kamerák hada követné, de még annyi tisztelet sem, kapna mint Angliában
namihami
Meg kell a szívnek szakadni. Biztos nem mondták meg neki, hogy ki az ifjú kérő és a ceremónia utáni trauma nem tett jót neki.
Vajon mire számít/hat/ott egy olyan környezetben, ahol ez kötelező és ő sem oda való neveltetésben nőtt fel. A Lédidivel is ez volt a gond, pedig az legalább két szinttel efölött a nő fölött kapott ""úri környezetű"" neveltetést. Aztán az is rájött, hogy a lovassági tiszt (is) jobb férjpótló. Aztán jöhetett az arab milliárdos, búfelejtés gyanánt.
Katalina62
@namihami: azért Lady Di sokkal fiatalabb, és naivabb volt amikor hozzáment Károlyhoz! Meghan idősebb, tapasztaltabb, dörzsőltebb, és őt szereti a férje!
namihami
@Katalina62: De ettől (kor, dörzsöltség, származás, stb.) még a királyi családon belüli elvárások nemhogy csökkennének, inkább nőnek. Az előitéletekkel együtt (elvált, kevert fajú, stb.).
Egy ""hétköznapi"" familia ezen a mai világban már /talán/ átlép. De ne felejtsd el, hogy itt ""uralkodói vérről és királyi fajról"" van szó. Ez a bőrszin Kubában és hasonló országokban gond nélkül tolerált, de gondold el, hogy nálunk se örülnének a magyar családok egy ilyen vőnek/menynek. És---itélj el---de én se szakadtam volna meg a röhögéstől, ha a gyerekeim ilyen házastárssal állítottak volna be. Az unokáról nem is szólva. Felénk ez még nem igazán teret nyert vagy elfogadott. És a kicsinek se igazán.
És ezt hagyta/hagyná figyelmen kivül ez a félvér nő. A férje pedig, szerintem, egy adag dafke mellett vette el. Persze, biztos szereti is, de a család b@sztatása is benne van. A Lédidi mégiscsak nemesi leszármazott volt, mégha nem is hercegi. És ezt a Bözsinéni, már a kora és neveltetése okán se fogja figyelmen kivül hagyni. Akivel szemben nekem semmi bajom, mert miért is lenne.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.