Eltűnt egy magyar testvérpár Mallorcán – írja külföldi lapszemlére hivatkozva a hvg.hu. A cikk szerint szemtanúk két embert láttak, ahogy sodorja őket a víz.

Két eltűnt magyart keresnek a vihar sújtotta Mallorcán

Azt írják, egy 30 éves nőnek és 18 éves testvérének veszett nyoma. A Spanyolországhoz tartozó Mallorcán komoly esőzések és viharok pusztítanak, hatalmas anyagi károkat okozva.

Azonban ami nagyobb gond, hogy az anyagi károk mellett halálos áldozatokat is szedett már az ítéletidő, úgy tudni, eddig nyolc ember veszítette életét az áradásokban.

Most pedig két magyart eltűntként keresnek: egy 30 éves nő és 18 éves testvére nem ad életjelet már jó ideje.

A lap azt írja, az egyik mallorcai hotelben megszálló testvérpárt azután kezdték keresni, hogy egy szemtanú azt állította, látta, ahogyan egy hullám két embert a vízbe sodort a Mallorca keleti részén lévő Cala d'Or üdülőhelyen.

(Fotó: pixabay.com)

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

division
@Szeparepa2: Normális vagy te? Két magyar nagy valószínűséggel meghalt a viharban, felfogtad egyáltalán? Mit kell megint agyament politikába kezdeni? Személyes sérelem, jól gondolom?
division
@Szeparepa2: Na de ne egy ilyen cikknél légyszi.
simmering73
Na ez is előkerült. Azt hittem már megszabadultunk tőle.
division
@simmering73: Nekem címezd ha valami problémád van, oké? Főleg ha magához a cikkhez képtelen voltál hozzászólni érdemben.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.