Dobrev Klára pár napja még azzal házalt a magyar hírportálokon, hogy szerinte Orbán újabb jelöltje nem felel meg a biztosi feltételeknek, és tesz róla, hogy Ursula von der „Leident” is meggyőzze erről. Később azért javította bejegyzésében a leendő bizottsági elnök nevét. Ursula von der Leyen elfogadta Magyarország jelöltjét, így Várhelyi Olivér lehet majd hazánk delegáltja a következő Európai Bizottságban, amennyiben sikeresen veszi a következő akadályokat. A leendő bizottsági elnök tegnap fogadta hivatalos interjún Várhelyit, aki jelenleg hazánk EU-hoz akkreditált nagykövete. A bizottsági elnök elégedett volt Várhelyi felkészültségével. Von der Leyen és a magyar jelölt október elején már találkoztak, röviddel azután, hogy hazánk első biztosaspiránsát, Trócsányi Lászlót az Európai Parlament jogi szakbizottsága a tisztséggel összeférhetetlennek nevezte.

Forrás: ripost.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
Majd a szakbizottsági meghallgatás dönti el, hogy az eu parlament szavazhat -e róla.Láttunk már karón varjút- nem is olyan régen.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
@Ludmilla: Ez az elmebetg buzeráns durbincs felfedezte a klón szócskát és most állandóan azt használja a szó jelentéséről persz fingja nincs,olyan hülye és bunkó!:-))))))))
tudode
Leyen asszony azok után, hogy nem volt halandó Európa bacilusa kilihegni egy női biztost, belátta HAGY MAGAD, gyorsabban szabadulsz egy, a néppártban felfüggesztett y politika szélhámos fegyvernek is beillő etetőjétől!!!
.
Dobrev Klárának több esze van, mint a NER-nek összességében:
.
Dobrev klára pert nyert
.
Nagyjából 49 300 találat (0,41 másodperc)
.
www.google.com/search?q=Dobrev+kl%C3%A1ra+pert+nyert&oq=Dobrev+kl%C3%A1ra+pert+nyert&aqs=chrome..69i57.17450j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8
.
!!!
namihami
Megunta az orbáni baromságokat és inkább ráhagyta. Majd a feladatok és főképp a pénz kiosztásánál meglátjuk, mennyire veszi az orbáni cselédet funkciójára alkalmas tisztviselőnek.
solidedge
Azért Orbán pofára esése nagyobbat szólt Trócsányival.
terlasz
@durbincs: Minden lehet, drága jó Durbi. Most is adok egy 100 forintos válaszlehetőséget, filantróp vagyok. Neked is meg kell élni valamiből. Sok kicsi sokra megy! Várom a válaszod!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.