Ez meg mégis mi volt?

Trump és Melania egy gyerek fejére tette a csokikat halloweeni édességosztás címén – videó

Donald Trump amerikai elnök édességet oszt gyerekeknek halloween alkalmából a washingtoni Fehér Ház kertjében 2019. október 28-án. A kelta kultúrából eredő halloween a boszorkányok, kísértetek és egyéb szellemek ünnepe, amelyet minden évben október 31-én, vagyis mindenszentek előestéjén ünnepelnek. Fotó: MTI/EPA/Michael Reynolds

Az idén is megrendezték a már hagyományossá vált halloweeni ünnepséget a Fehér Házban. Ezen az aktuális elnök és a First Lady édességet oszt a szerencsés kisgyerekeknek – írja a Blikk.

A Twitterre került fel az a videó részlet, ami elég cikire és kínosra sikerült. Ezen azt láthatjuk, ahogy egy Minionnak öltözött gyerek érkezik a pár elé, akik zavarukban egyszerűen csak rápakolják a jelmezbe bújt gyerek fejére az édességet, ami persze rögtön le is esik onnan, és a kicsi észre sem veszi ezt és továbbra is tartja a kis zsákját a csokiért.

Melania ezután ugyan próbált a kisgyereknek egy másik csokit is nyújtani, de addigra a szegény gyerek már továbbsétált édesség nélkül...

Egy másik gyerek azonban nagyon jól járt! A videón ugyanis látszódik az is, hogy amikor a hoppon maradt Minon fejéről leesik a csoki, egy Unikornis jelmezbe bújt gyermek leleményesen odatartja a saját zsákját, így abba hullik bele a potya édesség.

Forrás: Blikk

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

36
:))) Én először úgy láttam hogy Trump beledobja a jelmezbe a csokit. Úgy röhögtem.:)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.