A magyar kormány jelöltje felkészült biztosa lesz az EU-bővítésnek és szomszédságpolitikának – nyilatkozta a hvg.hu-nak hétfői budapesti látogatása előtt Heiko Maas német külügyminiszter. A szociáldemokrata politikus hisz abban, hogy lesz még összeurópai megoldása a menekültkérdésnek, és a magyarok kapcsán nem a gulyás vagy a termálfürdő számára a fontos. Kérdéseinket írásban tettük fel a miniszternek.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Ezek tényleg nem tanulnak semmiből?

A hvg.hu –nak adott interjút hétfői budapesti látogatása előtt Heiko Maas német külügyminiszter

Mint afféle külügyér – haggyá má Wazze nem a magyar, aki egyébként is külgarázda - főleg egy látogatás előtt, mond mindenféle szépet és jót. Azonban igencsak meglepő és elkeserítő dolgokat is. A bővítés témája kapcsán kifejtette, hogy: „A regionális megbékélés és együttműködés szempontjából döntő jelentőségű a hiteles csatlakozási perspektíva. És csak így tudjuk fenntartani a nyomást, hogy további reformokat vezessenek be, hogy visszaszoruljon a szervezett bűnözés és a korrupció.”!
Na ezt aztán jó helyen mondja. Úgy tapasztalja, hogy ez ebben az országban bejött??? =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.