A McDonald's amerikai gyorsétteremlánc közölte vasárnap, hogy távozott a cégtől Steve Easterbrook elnök-vezérigazgató, miután kiderült, hogy szerelmi viszonyt folytatott egy alkalmazottjával.

Az amerikai gyorsétteremláncnál ennyire komolyan veszik a munkahelyi viszonyt: kirúgták a vezért

A McDonald's közlése szerint Easterbrook ezzel a viszonnyal megsértette a társaság irányelveit. A vezetőváltást bejelentő hírlevél szerint, az igazgatótanács megállapította, hogy a viszony kapcsán Easterbrook

rossz ítélőképességről tett tanúbizonyságot

A viszonyt illetően a McDonald's más részletekkel nem szolgált.

Easterbrook a cég dolgozóihoz intézett emailben elismerte a történteket, levelét a The New York Times és más amerikai médiumok is idézték. "Hibát követtem el. Tekintettel a társaság által vallott értékekre, egyetértek az igazgatótanáccsal, hogy ideje odébb állnom" – írta. Easterbrook helyére az igazgatótanács azonnali hatállyal Chris Kempczinskit, a globális gyorsétteremlánc eddigi egyesült államokbeli elnökét nevezte ki.

(porfolio.hu)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Egy csöppet se keseredjen el a kirúgott vezér, illiberáliában bármelyik nagyvárosban sikerrel pályázhat polginak, és amint elnyeri a széket, rögtön kap szaktanácsadót is Borkai kolléga képében és a nagy tapasztalatokkal bíró Tompika is bizonyára megosztja vele keresztényi tapasztalatait.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
reagens
@nezelodo: Igyekszem felvenni a sebességet és az intelligenciát, vagy annak a hiányát, amit képviseltek! :-)
Budapest elveszett a Fidesznek öt évre, de most majd csilloghat a roncsellenzék! Tessék. Tiétek a pálya! Lássuk mit tudtok!
nezelodo
@reagens: www.youtube.com/watch?v=xKsfVhJdOu0&t=415s
Gondolom, hogy a "roncsellenzék" helyett az ilyen kiválóságokra kell bízni a települések jövőjét. Persze ez sem én, sem te nem fogod eldönteni. Remélem kinyílik az emberek szeme, hogy az ellenzék egy része is nagyjából ugyanaz a csirkefogó társaság, mint az Orbán és köréje csoportosuló maffiózók. A Borkai ügy pedig csak egy pici kis látlelete a fidesz rendszer aljasságának, ami a tagadással ellentétbe alapjaiban jelölte ki a párt utját. Pl nálunk is úgy száz szavazatot kapott a volt fideszes maffiózó.
csak úgy....
@durbincs: te ,valami ómagyart bozsevász? táltos sztankó a cseri tibcsi szeretöje?
a kettö marhára meleg ?
nezelodo
@durbincs: A hernyótalpas anyádnak írogass, te szőrőstalpú román.
nezelodo
@durbincs: Minden bejegyzéseddel egyre szemléletesebben fényezed a vezért. Bár nélküled is köztudott. Gratulálok.
nezelodo
Nem is értem, amikor megint ilyen hatalmas, és elsöprő választási siker született, miért kell a veszett kutya módjára csaholó bértollnokokat beizzítani a kedves vezető sameszainak?! Gondolom a pártban kötelező reggeli ájtatosság (lelki gyakorlat) után indították őket útjukra, hogy szelíd keresztényi szóval győzzék meg a bizonytalankodókat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Szórakozás - 2021. May 7., 21:07
Megyeri Csilla fogyni akar – így néz ki most
Itthon - 2021. May 7., 20:19
Elhunyt Gömöry Pál