A McDonald's amerikai gyorsétteremlánc közölte vasárnap, hogy távozott a cégtől Steve Easterbrook elnök-vezérigazgató, miután kiderült, hogy szerelmi viszonyt folytatott egy alkalmazottjával.

Az amerikai gyorsétteremláncnál ennyire komolyan veszik a munkahelyi viszonyt: kirúgták a vezért

A McDonald's közlése szerint Easterbrook ezzel a viszonnyal megsértette a társaság irányelveit. A vezetőváltást bejelentő hírlevél szerint, az igazgatótanács megállapította, hogy a viszony kapcsán Easterbrook

rossz ítélőképességről tett tanúbizonyságot

A viszonyt illetően a McDonald's más részletekkel nem szolgált.

Easterbrook a cég dolgozóihoz intézett emailben elismerte a történteket, levelét a The New York Times és más amerikai médiumok is idézték. "Hibát követtem el. Tekintettel a társaság által vallott értékekre, egyetértek az igazgatótanáccsal, hogy ideje odébb állnom" – írta. Easterbrook helyére az igazgatótanács azonnali hatállyal Chris Kempczinskit, a globális gyorsétteremlánc eddigi egyesült államokbeli elnökét nevezte ki.

(porfolio.hu)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Egy csöppet se keseredjen el a kirúgott vezér, illiberáliában bármelyik nagyvárosban sikerrel pályázhat polginak, és amint elnyeri a széket, rögtön kap szaktanácsadót is Borkai kolléga képében és a nagy tapasztalatokkal bíró Tompika is bizonyára megosztja vele keresztényi tapasztalatait.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
durbincs
@nezelodo: meg úgyis mind 1 helyre megy ?
nezelodo
@durbincs: Minden bejegyzéseddel egyre szemléletesebben fényezed a vezért. Bár nélküled is köztudott. Gratulálok.
durbincs
@nezelodo: nem vezért kell szeretni ? hanem a hazát ,a szülőföldjét ? jó- magának csak a bánya jutott,-azt má megse érti ?
durbincs
@csak húgyós...: azt ma rettenet sokan bevizeltették magát ? levizelte @fideszes gyökér:-t zokniig ?+ kis-testüreg is vot ?
nezelodo
Nem is értem, amikor megint ilyen hatalmas, és elsöprő választási siker született, miért kell a veszett kutya módjára csaholó bértollnokokat beizzítani a kedves vezető sameszainak?! Gondolom a pártban kötelező reggeli ájtatosság (lelki gyakorlat) után indították őket útjukra, hogy szelíd keresztényi szóval győzzék meg a bizonytalankodókat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Itthon - 2020. November 24., 18:44
Felállították az ország karácsonyfáját
Szórakozás - 2020. November 24., 17:45
Elfogták a rendőrök a VV Krisztiánt
Itthon - 2020. November 24., 17:16
Eltűnt egy 16 éves székesfehérvári lány