A McDonald's amerikai gyorsétteremlánc közölte vasárnap, hogy távozott a cégtől Steve Easterbrook elnök-vezérigazgató, miután kiderült, hogy szerelmi viszonyt folytatott egy alkalmazottjával.

Az amerikai gyorsétteremláncnál ennyire komolyan veszik a munkahelyi viszonyt: kirúgták a vezért

A McDonald's közlése szerint Easterbrook ezzel a viszonnyal megsértette a társaság irányelveit. A vezetőváltást bejelentő hírlevél szerint, az igazgatótanács megállapította, hogy a viszony kapcsán Easterbrook

rossz ítélőképességről tett tanúbizonyságot

A viszonyt illetően a McDonald's más részletekkel nem szolgált.

Easterbrook a cég dolgozóihoz intézett emailben elismerte a történteket, levelét a The New York Times és más amerikai médiumok is idézték. "Hibát követtem el. Tekintettel a társaság által vallott értékekre, egyetértek az igazgatótanáccsal, hogy ideje odébb állnom" – írta. Easterbrook helyére az igazgatótanács azonnali hatállyal Chris Kempczinskit, a globális gyorsétteremlánc eddigi egyesült államokbeli elnökét nevezte ki.

(porfolio.hu)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Egy csöppet se keseredjen el a kirúgott vezér, illiberáliában bármelyik nagyvárosban sikerrel pályázhat polginak, és amint elnyeri a széket, rögtön kap szaktanácsadót is Borkai kolléga képében és a nagy tapasztalatokkal bíró Tompika is bizonyára megosztja vele keresztényi tapasztalatait.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nezelodo
Egy csöppet se keseredjen el a kirúgott vezér, illiberáliában bármelyik nagyvárosban sikerrel pályázhat polginak, és amint elnyeri a széket, rögtön kap szaktanácsadót is Borkai kolléga képében és a nagy tapasztalatokkal bíró Tompika is bizonyára megosztja vele keresztényi tapasztalatait.
Sanding
Akkor ezután, ha két bolti eladó kavar egymással, azokat is kirúgják? Mi ez? A hadsereg?
reagens
@durbincs: Szerintem csak látens és nem vallja be! :-))))))))))))))))))))))))))))))
reagens
@durbincs: Szerintem csak látens és nem vallja be! :-))))))))))))))))))))))))))))))
csak úgy....
@durbincs: @reagens: a kettö melegen ajánlott,buzeráns és langyos szakértö,több mint 30 éves tapasztnalattal a hátuk mögül...
tibim,te is ha az asszonyt szeretgetted vóna és nem a @durbincs mukit,persze pozitív,hogy nem mentek fölvonulni és nem riszáljátok a buta seggetek.
nezelodo
@durbincs: Hülye kérdés, mert te meg a csikaritibi vittétek könyörögve a vazelint a józsinak Brüsszelbe... Én csak röhögtem a két homáron.
reagens
@nezelodo: Buzikám! Igyekszel másra kenni az aberrált mocskodat? Viseld csak, mert tipikusan buzi kis görény vagy! :-)
nezelodo
@reagens: Jaj de finom úriember vagy. Tudod leghangosabban a cigány cigányozik és a buzi kiáltja másokra, hogy buzi. A te buzikád néz rád boci szemekkel amint ajánlgatod neki a vazelint.
reagens
@nezelodo: Lesír rólad, hogy mi vagy. Nem kell erőlködnöd! Magyar pedig soha nem leszel, az biztos!
nezelodo
@reagens: Hehe, lemaradt homárkám a libsi bolsi, azzal lenne ki a 15-ös szókészleted.
CsipkeRózsa
"A vezetőváltást bejelentő hírlevél szerint, az igazgatótanács megállapította, hogy a viszony kapcsán Easterbrook
rossz ítélőképességről tett tanúbizonyságot"

Nem azt a beosztottat választotta, akit az igazgatótanács szerint kellett volna.
csak úgy....
@reagens: láttam a facén a friss fotóidat,nem semi.
új életet kezdtél,tibi...
nezelodo
@CsipkeRózsa: Lehet, hogy az asszonykája tett be neki, hogy nem neki tetszőt választott. Úgy lehetett, mint anno a Jakab gazdánál ahol a lebukás másnapján "mesélt az asszony" az egyik Tv csatornán az első felindultságában, úgy hogy a fél ország azon röhögött. Az elhíresült polginál ez nem volt akadály, biztos szimpi volt az oldalbordának a két keresztény tömött liba.
Csak szegény Széchenyi forog a sírjában, hogy az ő nevére keresztelték a kupi belépőjét.
reagens
@nezelodo: Szerinted érdekel engem a primitív, nyomorult senkiháziságod? Egy kis libsi senkiházi vagy! :-))))))))) Még annak is mütyűr! :-))))))))
nezelodo
@reagens: Jól van keresztény tes'vérem, a libsi-bolsi megvolt... Pedig én nem akartam kitörölni a seggem, mint Orbán az alkotmánnyal, és ez sem volt neki elég, az országgal is megtette a kipcsákvérű, szóval neki címezd a szavaidat, amiből süt az intelligencia és a műveltség. Sebaj a két héttel ezelőtti maflás beindította a gépezetet, most rátok az ország aljára van szükség a továbblépéshez. Eljött megint a műveletlen suttyók ideje. Hurrá Magyarország!
reagens
@nezelodo: Igyekszem felvenni a sebességet és az intelligenciát, vagy annak a hiányát, amit képviseltek! :-)
Budapest elveszett a Fidesznek öt évre, de most majd csilloghat a roncsellenzék! Tessék. Tiétek a pálya! Lássuk mit tudtok!
nezelodo
@reagens: www.youtube.com/watch?v=xKsfVhJdOu0&t=415s
Gondolom, hogy a "roncsellenzék" helyett az ilyen kiválóságokra kell bízni a települések jövőjét. Persze ez sem én, sem te nem fogod eldönteni. Remélem kinyílik az emberek szeme, hogy az ellenzék egy része is nagyjából ugyanaz a csirkefogó társaság, mint az Orbán és köréje csoportosuló maffiózók. A Borkai ügy pedig csak egy pici kis látlelete a fidesz rendszer aljasságának, ami a tagadással ellentétbe alapjaiban jelölte ki a párt utját. Pl nálunk is úgy száz szavazatot kapott a volt fideszes maffiózó.
csak úgy....
@durbincs: te ,valami ómagyart bozsevász? táltos sztankó a cseri tibcsi szeretöje?
a kettö marhára meleg ?
nezelodo
@durbincs: A hernyótalpas anyádnak írogass, te szőrőstalpú román.
nezelodo
@durbincs: Minden bejegyzéseddel egyre szemléletesebben fényezed a vezért. Bár nélküled is köztudott. Gratulálok.
nezelodo
Nem is értem, amikor megint ilyen hatalmas, és elsöprő választási siker született, miért kell a veszett kutya módjára csaholó bértollnokokat beizzítani a kedves vezető sameszainak?! Gondolom a pártban kötelező reggeli ájtatosság (lelki gyakorlat) után indították őket útjukra, hogy szelíd keresztényi szóval győzzék meg a bizonytalankodókat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.