Vlagyimir Putyinnak nagyon szimpatikus Orbán Viktor, az orosz államfő szerint a magyar kormányfő olyan bölcs, pragmatikus és tapasztalt vezető, aki képes önálló értékítéletre is – mondta a Kreml szóvivője, Dmitrij Peszkov.

Most érdemes aggódni: Putyin nagyon megdicsérte Orbánt

„Orbán nem hétköznapi vezető, s kiemelkedik európai kollégái közül” – idézte Putyint Peszkov, aki szerint az is figyelemre méltó, ahogyan Orbán az orosz-magyar energiaügyi kapcsolatokat kezeli. „Magyarországon nem beszélnek függőségről, vagy arról, hogy Oroszország politikai fegyverként használná az energiahordozókat. A magyarok pragmatikusan vásárolnak, és már fel is töltötték valamennyi föld alatti tározójukat.

A múlt szerdai budapesti Putyin-Orbán találkozó első perceiben Putyin arról beszélt, hogy bármikor, amikor idejön, tetszik a neki város. „Budapest minden időben gyönyörű” – mondta az orosz elnök.

(Kép: MTI/Máthé Zoltán)

Forrás: hvg.hu

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Jó kutyus--mondta neki. Leoldotta a láncról, hadd futkározzon egy kicsit és ne sz@rjon a dácsája kertjében. Majd megvakargatta a fületövét és odadobott egy jutalomfalatot.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
Jó kutyus--mondta neki. Leoldotta a láncról, hadd futkározzon egy kicsit és ne sz@rjon a dácsája kertjében. Majd megvakargatta a fületövét és odadobott egy jutalomfalatot.
szép új világ
A nyelvmozgását dicsérhette.
Többen állították, hogy beteg, azért csapkod a nyelvével. Pedig, dehogy! Putyinra gyakorolt.
Nessy
Ajaj! Mennyibe kerül nekünk ez a nagy dicshimnusz?
nezelodo
"aki képes önálló értékítéletre is" Ha megengedem neki, még kipcsákozhat is egy picit, de a csecsenek az tabu, ha arra vetemedne, még ha a Baszajevről azt hiszi is hogy magyar, mert baján volt tűzértiszt.
kokopelli
@Nessy: semmibe!Ezek a "véleménycserék" kategóriájába tartoznak!
A "csuti" a saját véleményével találkozik a Putyinnal,és a Putyin véleményével távozik!
Clavigo
Jelenleg ez a ZIRÁNY fizet a legjobban.Oszt jó napot.
Eriksson
@Nessy: Csurig tele vannak a gáztározók.
Nessy
@Eriksson: És fizetünk többet a gázért, mint a világpiaci ár. Arról nem is beszélve, hogy a rezsicsökkentés csak a magán felhasználókat érinti, a közületek sokkal többet fizetnek, hogy az államon kívűl a szolgáltatók is nyerjenek valamennyit!
Eriksson
@Nessy: Egyik ad, másik vesz, a többi megegyezés kérdése. A lényeg, hogy gáz van.
Nessy
@Eriksson: Ez tény! Csak éppen a fenemód értékörző nyugdíj miatt az ember igyekszik spórolni vele! Egyik ismerősöm mondta : vedd alacsonyabbra a szoba hőmérsékletét, és vegyél föl melegebb tréning ruhát! Igaza van.
Aki Én
@Eriksson: Persze, hogy tele van. Ez Putyinnak és orbánnak is elképesztő pénzt hoz. Ha az érdekeik úgy hoznák, egy pillanat alatt elzárnák.
silber13
@durbincs: Bejött a csőbe vén buzi!!! Maga kaparja ezeket a szar szövegeket!! Találkozunk bíróság előtt! Éa ott fizetni fog a sok éves alpáriszövegéért nem csak velem, hanem minden propissal szemben!!!És most nem lennék a maga és a szerkesztőség helyében sem!!!
kokopelli
@Nessy: nem véletlenül épült meg az "Északi Áramlat"! Elkerülni a szárazföld Orbán-féle polihisztorait!
A második "pipeline" is meg lesz szintén északon,a pénzes fizetőknek!! (;-))
Clavigo
@silber13: A végén még kiderül,,hogy ez a kretén durbincs a propi-cenzor...:) :)
Rockxy
á, nemcsak hogy aggódni, de illik behugyozni is, ha igazán meg akarjuk védeni a putyinatyuskától a zországot
kokopelli
@Clavigo: @Aki Én: ...mi kopizunk,amikor a gyp-s Qurbincs másolja be tucatjával a szellemi melléktermékeit?
Szegény fideszes "Wunderwaffe" viccesnek találja a saját magát!?(három személy..egyesszámban felszólítva!)?
((;-))
kereső
@Nessy: kb. annak az 1300 vasúti kocsinak az árába, amit meghitelezünk annak az orosz vállalatnak, hogy legyárthassa Egyiptomnak azokat- a Ganz helyett/amely vállalatot maga orbán ütött el az üzlettől. Ja és ez az a orosz vállalat, amelyik a 3-as metrót f"felújitotta"!. Az üzlet értéke most már nem ismert.
Nessy
@durbincs: ne kopizzon már mert uncsi ? csavarjon már-ki valamit sajátból ?...
de azt nehogy nekikezdjen , itt hokizzni ? mert a marék szotyi eszére van ám az utalás ?
Nessy
@durbincs: Ejnye,no! A saját Pulitzer díjas beírásod nem tetszik?? Nahát, nahát!
szegfue
@Clavigo: Naná, hogy a büdös halfarok az egyik moderátor!! Különben Róna Gyuritól miért nem enged ide betenni cikkeket és Durbincstól meg minden mocskot lehet?! Aztán én biztos, hogy többször "jelentettem" a moderátornak nemcsak őt, hanem az idióta pornóst is... mégsem történik semmi!!:(
silber13
@Clavigo: Ebből a morlis és szellemi selejt buzeránsból sosem lesz cenzor mert olyan hülye hogy a cenzort a szenzorral a markrtinget meg a markecolássa, na meg a bigottot a fagottal keveri! Ja? És írástudatlan, csak a Nők lapjából ismeri a nagybetűket. -szóval fityiszesbónek sem jó!:-)))))))
silber13
@szegfue: Papa49, még mielőtt meghalt volna 2 ügyvédet ráengedett erre a címeres barom durbincsra. Papa49 ugyan sajnos elment de az ügyvédek maradtak, és ez rohadt szar lesz ennek a féleszűnek, meg a szerkesztőségnek!
Lepényleső
Nem hasonlít ez arra amikor Führer felnézett a Duce-ra? Ez ugye nem a történelem indigója?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.