Nincs olyan ruha, amit Lady Gaga nem viselt még, vagy ne venne fel. Egy igazi kaméleon, aki még soha nem viselt két egyforma ruhát még stílusban sem. Igaz, az a Lady Gaga, akit mostanában a vörös szőnyegen látunk, nem ugyanaz, mint aki korábban volt, a polgárpukkasztó szettek ugyanis egyre ritkábbak az énekesnőn.

Így még biztosan nem látta Lady Gagát

Fotó: Ollie Millington / Getty Images

Mindenki jól emlékszik az anyaszörnyre, aki szó szerint jó pár szörnyűséges darabban állt már kamerák elé, mégis rajta valahogy minden stílusosan hatott. Mintha mi sem lett volna természetesebb, mint egy húscafatokból álló ruhában vagy feldíszített fenyőágakkal a feje tetején megjelenni.

Ezek a ruhák, cipők és kiegészítők inkább minősültek műalkotásnak, amit az is megerősít, hogy nem egy esetben kellett segítségre támaszkodnia az énekesnőnek, hogy egyáltalán talpra tudjon állni bennük. Gaga stylist-ja, Tom Erebout azt nyilatkozta, hogy nagyon könnyű együtt dolgozni a színész-énekesnővel, mert mindenre nyitott és közösen dolgozzák ki a szett imázsát. Ugyanakkor kiszámíthatatlan, épp mihez van kedve, bár mostanában talán már Tom-nak is könnyebb dolga van.

Így még biztosan nem látta Lady Gagát

Fotó: Jamie McCarthy / Getty Images

Lady Gaga stílusa egyre egyszerűbb

Amióta Gaga a filmvásznon is kipróbálta magát, egyre klasszikusabb és letisztultabb a stílusa, és bár még mindig van egy-két különleges elem a szettjeiben, alapvetően sokkal kifinomultabb és természetesebb look-okban jelenik meg, mint annak előtte. A galériában összegyűjtöttünk egy kis emlékeztetőt a színész-énekesnő korábbi szettjeiről, amikkel kétségtelenül több albumot is meglehetne tölteni, ha azok a legfurcsább ruhákról szólnának.

Retikül

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.