Ezek ugye azok a gyerekek, akik meg fogják kapni az EU-s állampolgárságot a szüleik miatt. Több európai országban éles vita tárgya, hogy vajon visszafogadják-e a Szíriába emigrált, majd az Iszlám Államhoz csatlakozó terroristák feleségeit és/vagy gyermekeit. Franciaországba, Angliába, Svédországba, Finnországba és Ausztráliába is térnének vissza a még tinédzserlányként távozó, de azóta...

Forrás: vadhajtasok.hu
Feltöltő: Csizmás Kond
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
@durbincs: ma 17:01. Jé durbi, tevagy a nemzet orvosának az unokaöccse, a lúgos dr? Akko' mán' mindent értek!
lusta
Megy ezerrel a migráncsozás, de a valós adatokat igen kevesen ismerik és még kevesebben teszik közzé. A legtöbb migráncs a jenkiknél lelhető fel majd a szaúdiak kkövetkeznek és az ismét nagy testvérré előlépett orooszok következnek. Az Unió a futottak még kategóriában van.
Eriksson
@lusta: A jenkiknek megvannak a maguk migráncsai, akik a volt gyarmatokról vándorolnak a ködös Albionba, nem kell nekik mindenféle szedett-vetett, más érdekszférából érkező népség.
Az oroszoknak is megvannak a maguk muzulmánjaik, akik még a nagy Szovjetunióból maradtak rájuk.
A szaudiakkal kapcsolatban nem tudom kikre gondolsz? Csak nem a vendégmunkásokra, akik határozott időre kapnak letelepedési engedélyt?
nezelodo
@durbincs: Hát durbikám, a sarki fény a bányában az Orbán csúcs MSZMP munkásőrvezér, (Papp János 2-es számú bizalmasa a köteles család után), a pártitkár apuka, mert ha potya állami pénz, vagy ellopható EU-s támogatás van, mindig ő van a sarki fény csóvájában, és ő a beszállító. Gondolom ezért csípődött be a sarki fény neked. Hát sütkérezz a fényben amíg lehet. Most meg tiéd a futódomb, ha bírja a kopoltyúd és kimászol futni a felcsutkai mesterséges tóból.
1magyar
NA azt a "kedves gyereket" ott helyben le kellett volna lőni! Egyébként meg a menekült muszlimokat is akik kaphatnak menekült státuszt akkor engedném be Európába ha még a határon áttér a katolikus vallásra.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.