Ezek ugye azok a gyerekek, akik meg fogják kapni az EU-s állampolgárságot a szüleik miatt. Több európai országban éles vita tárgya, hogy vajon visszafogadják-e a Szíriába emigrált, majd az Iszlám Államhoz csatlakozó terroristák feleségeit és/vagy gyermekeit. Franciaországba, Angliába, Svédországba, Finnországba és Ausztráliába is térnének vissza a még tinédzserlányként távozó, de azóta...

Forrás: vadhajtasok.hu
Feltöltő: Csizmás Kond
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Csizmás Kond
Nem fogadná vali örökbe ezt a kölköt ?
Aki Én
Ilyeneket Bayer szokott mondani, meg hasonszőrű túltanult barátai arra a 8 millió magyarra, akik nem a fideszre szavaztak. Legutóbb a KDNPöcs Szirmay szerette volna kibelezni a magyar ellenzéki politikust. Pedig ő állítólag még keresztény és magyar is, mégis felkoncolással, kibelezéssel fenyeget.
Majd megnézem ebben a nagyszerű, demokratikus, pártatlan és objektív lapban mit írnak erről az esetről.
division
@Aki Én: Ezeket a gyerekeket kiképzik pici korukban már arra is, hogy saját magukat is felrobbantsák, mégis mit szeretnél leellenőrizni? Mást sem tudsz csak felhozni ilyenkor egy olyan esetet ami neked az ínyedre való. Talán egyszer elfogadhatnád a valóságot is.
division
@Csizmás Kond: A magam részéről betenném pár emberhez az ilyen gyerekeket, neveljék csak fel őket. Főleg azokhoz akik védik őket.
nezelodo
Egyszer nekem is kilátásba helyezte egy dakota fiú, hogy "Nem sokára többen leszünk mint ti"! Mondtam neki ha megérem kíváncsian nézem, amikor egymástól lesztek kénytelenek lopni, és egymást késelitek meg. Szóval van nekünk is felhozatal ilyenekben, és olyan félbolondokból, aki terrorizálják a környezetüket, akadnak sírrongálók, gyújtogatók, aztán még utána osztják az észt is. Hát szép libsi mentes ünnepeket azoknak akit illet, és Erdogán és Alijev énekelje nekik a Mennyből az angyalt, Putyin vezényletével.
ila51
@durbincs: BUÉK ...töröljön ki a listából , kilépek , rémesen unom ezt a fennkölt szövegét
simmering73
@ila51: Semmi esélyed. Benne vagy a szaknévsorban.
simmering73
Rettegjetek illiberális köchögök. A kurd kisfiúk megtalálnak benneteket.
division
@simmering73: Téged is megtalálnak, ne aggódj:-)
simmering73
@durbincs: Téged először seggbe kúrnak, az itt ajvékoló haveroddal együtt.
nezelodo
Mi van büdös halfarok, így felhergelt az, hogy Erdogán, az Alijev meg a Putinka a Türk Tanáccsal kánonban énekli neked és a többi MSZMP-s és KISZ-es kereszténynek karácsonykor a Bazilikában Mennyből az angyalt? Hát, ha egyszer a vezéred így szereti, nincs mit tenni!
Képzeld, az milyen lesz ha majd ha muszlim iskola diákjai lesznek ott a ministránsok is. és a kicsirigó is könyörög, hogy ő is kapjon belőlük Szegedre... Ahelyett. hogy abból a tömegből ami éppen mássza a kerítést, vagy jön át a kiterjed alagútrendszeren, mint a vakondok, összefogna egy csipet csapatot magának!
nezelodo
@durbincs: ma 17:01. Jé durbi, tevagy a nemzet orvosának az unokaöccse, a lúgos dr? Akko' mán' mindent értek!
lusta
Megy ezerrel a migráncsozás, de a valós adatokat igen kevesen ismerik és még kevesebben teszik közzé. A legtöbb migráncs a jenkiknél lelhető fel majd a szaúdiak kkövetkeznek és az ismét nagy testvérré előlépett orooszok következnek. Az Unió a futottak még kategóriában van.
Eriksson
@lusta: A jenkiknek megvannak a maguk migráncsai, akik a volt gyarmatokról vándorolnak a ködös Albionba, nem kell nekik mindenféle szedett-vetett, más érdekszférából érkező népség.
Az oroszoknak is megvannak a maguk muzulmánjaik, akik még a nagy Szovjetunióból maradtak rájuk.
A szaudiakkal kapcsolatban nem tudom kikre gondolsz? Csak nem a vendégmunkásokra, akik határozott időre kapnak letelepedési engedélyt?
nezelodo
@durbincs: Hát durbikám, a sarki fény a bányában az Orbán csúcs MSZMP munkásőrvezér, (Papp János 2-es számú bizalmasa a köteles család után), a pártitkár apuka, mert ha potya állami pénz, vagy ellopható EU-s támogatás van, mindig ő van a sarki fény csóvájában, és ő a beszállító. Gondolom ezért csípődött be a sarki fény neked. Hát sütkérezz a fényben amíg lehet. Most meg tiéd a futódomb, ha bírja a kopoltyúd és kimászol futni a felcsutkai mesterséges tóból.
1magyar
NA azt a "kedves gyereket" ott helyben le kellett volna lőni! Egyébként meg a menekült muszlimokat is akik kaphatnak menekült státuszt akkor engedném be Európába ha még a határon áttér a katolikus vallásra.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.