Csárdáskirálynő Alföldi módra.  Annak okán, hogy a Vígszínház élén a liberális maffia le akarja cserélni Eszenyi Enikőt Alföldi Róbertre. Szösszenetek az előadásból: – A Szilviát játszó színésznő az előadás elején bejön elénekelni híres belépőszámát, a “Hajhó”-t. Alföldi (per)verziójában igyekszik kigúnyolni, vagy dehonesztálni néhány magyar és népi szimbólumot. Szilvia például Tükrös...

Forrás: vadhajtasok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

63 hozzászólásarrow_drop_down_circle

durbinsc
"László Vitéz A propeller előszeretettel vesz át ellenzéket szapuló cikkeket,a vadhajtások meg a legocsmányabb szar ,a szarosfarok durbincs meg egy agyrágott idióta senkiházi!!!"
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nezelodo
@durbincs: Látom büdös hal, elfáradtál így az év végére, és kissé meggágyultál. Ne csodálkozz, akiket szolgálsz, azok gyakran fertőzik az alattvalóikat. De azért legyél éber, le ne marad a főnök következő ideológiai pálfordulásáról, mert könnyen létra kerülhet a válladra ha a régi pártközponti irányelvet mantrázod! Szóval légy résen!!!
Shikari
Alföldi mindig is a nemzeti és vallási jelképek kigúnyolásán dolgozott és valami buziságot vitt a darabba. Szégyen hogy ez a ripacs antimagyar színházat igazgathat Magyarországon.
Shikari
Ez nem ellenzéki kultúra hanem a megszokott aberráció a csürhétől.
Csizmás Kond
@Shikari: Azért egy ilyen darab bemutatásához színész is kell...hát azokat sem kell dicsérni. Azt még meg lehet érteni, hogy egy elmeroggyant szexőrült valami módon nyilvánosságot kap, de hogy annak a perverz elképzeléseit valaki lejátssza, az is kérdéseket vet föl.
Shikari
@Csizmás Kond: Jogos felvetés. Emlékszel Dörner kinevezése ellen mekkora huhogás volt. A művészetet kisajátította a liberálfasiszta csürhe. Részint így nem kell dolgozniuk és a beteg degenerációt szabadon tudják eladni mint művészetet. Aki nem így gondolkodik azoknak a színészeknek a nagy részét már elmarták.
Ideje ezektől a beteg aberrált sivalkodóktól visszavenni a művészeti életünket!
Shikari
@durbincs: És olyanok is kívül, belül. Nyomorékok lelkileg és terhelt, örökletes rettegés van bennük, mivel tisztában vannak saját primitív degenerált mocskosságukkal.
Shikari
@durbincs: Ne aggódj! Meg fog történni és a művészet ismét magyar lesz Magyarországon! Nem beteg és nemzettagadó fosok parádéja! :-)
Shikari
@durbincs: Az arabokhoz kéne kiutaznia minden migráncs simogatónakm
Shikari
@durbincs: Afrikában két nap alatt megennék őket. Az araboknál se húzná sokáig a jogvédő csürhe! :-)
Eriksson
Egy közel-keleti turné a darabbal igen fergeteges lenne.
CsipkeRózsa
Látom, kiélitek magatokat éppen Karácsony előtt.
Shikari
@Eriksson: Az arabok díjaznák a műsort. Ha a prófétájukat is haladó módon ábrázolnák nagyon szívesen megszemlélném a néző sereg reakcióit!
Biztosan értékelnék a vallási témájú művészi rendezést. Persze megrendezhetné még a rabbikat kolbásztöltés közben, ilyen haladó módon vagy a Schindler listájának pornó változatát!
Az a lényeg hogy mi is gondolkodjunk hasonlóan formabontó rendezésben és várjuk el a rendező úrtól ezt.
Shikari
@durbincs: Az a vérvonal már az ördögé!
Shikari
@durbincs: Ez hányással szaporodik! :-)
KisGenyo2
Nekem az a véleményem erről, hogy ha a közönsége eltartja őket, akkor had menjen.
Tőlem egy vasat nem látnak az tuti. ;-)
Eriksson
@KisGenyo2: Ó, éppen ez az! Mindenki fizeti közpénzből azt a néhány különleges ízlésű Alföldi szimpatizánst.
Eriksson
@CsipkeRózsa: Szia kedves. Ez nem karácsonyi téma, hanem egy örökzöld Alföldi.
Shikari
@Eriksson: Ne rugaszkodjunk el a valóságtól. Egy aberrált kisebbségi szubkultúrát adna el Alföldi, mint művészetet. Az egészségesek hányingert kapnak ettől, de a minoritás sem tudja eltartani így mindenki pénzéből támogatják az általa kinyomott fost!
Ez a művészet szabadsága, hogy egy beteg idióta úgy gázol bele mindenbe ami az egészségeseknek érték, hogy még elismerésre is igényt tart? Ideje a színházakban a művészetet támogatni és nem az aberrációt.
Eriksson
@Shikari: Vagyok olyan toleráns, hogy elnézzem mit művel Alföldi. De, hogy támogassam is? Azt azért nem.
namihami
Hogy az Alföldi szinháza ""magyarosch"" vagy ""idegenszivű"" ezt eldönteni volt és lesz egy nagyon jó szempont. Úgy hívják, hogy nézettség és látogatottság.
És ezek a szempontok eddig minden általa vezetett intézményt magasan, így pl. a ""népnemzeti Nemzeti"" fölé is helyezik. Úgy nézőszám, mint bevétel (illetve a Kárpátaljai Csodaművész esetén mondjuk inkább veszteségnek) esetén.
Persze az állami támogatás mértéke független a károkozás mértékétőll, ha a trend által favorizált kurzusrendező és igazgató termeli azt. Akkor az mehet adóból, hiszen a ""nép felemelése céljából semmi nem drága"".
Shikari
@Eriksson: Magam nehezen tolerálom az ilyen provokatív nyílt agressziót a kultúra és a nemzet ellen.
görbetükör
Valóban ízléstelen és nincs köze művészethez.
Csak az a baj, hogy mindaz aki kritizálja, vagy védi politikai állásfoglalása alapján teszi.
Nagyon, nagyon kevés ember konyít manapság bármit a kultúrából. Sem a melldöngető magyarok, sem az un. "libsik" nem kultúremberek zömmel. Tisztelet az egyre kevesebb kivételnek.
Shikari
@görbetükör: Úgy látom ezt a típusú " művészetet" hasonlóan értékeljük. Ha valami szar az politikától függetlenül az.
Magánéletben sem toleráljuk a sértegetést kritikának álcázva.
görbetükör
@Shikari: lehet, hogy te nem tolerálod a sértegetést, de bizony masszívan műveled. Ne hidd, hogy felment az, hogy más is teszi. Kultúrember lehetőleg önmagát adja és nem kaméleonként viselkedik.
görbetükör
@Shikari: Még valami. Ha a tolvajra azt mondják, hogy tolvaj, az nem kritikának álcázott sértés, hanem vegytiszta kritika.
Eriksson
@görbetükör: Ez a mondatod mindent megmagyaráz:
"Valóban ízléstelen és nincs köze művészethez."
Shikari
@görbetükör: Nem vagyok hajlandó elviselni a verbális agressziót és a személyeskedéseket. Nem kell bárdolatlannak lenni ahhoz, hogy visszaszólj az agresszoroknak a saját stílusukban. Az sem menti fel a mocskolódókat hogy a libsiket ekézem. Akinek nem inge...!
Ha olvastad a bejegyzéseim, aki normálisan szól hát olyan választ is kap, de aki személyeskedik, na az sem szeppent meg. Ez szerintem így kerek. Nem vagyok köteles tűrni!
Sámannus
Fideszes állatok ökrei ünnep alatt is hánynak.
Bagaméri Jácint
@durbincs: De most ha az "islám" begyün ide robbantgatni, késelni meg magyar nőket erőszakolni az nem jó nekünk, de ha búzákat gyün be az "islám" ütni az meg jó? A fene se érti már ezt. Mert mi lesz ha begyünnek búzákat ütni, közben meg robbantgatnak meg késelnek meg magyar nőket is erőszakolnak majd. Mi lesz itt akkor? Ajjaj, valaki védgyen má meg bennünket.
Shikari
@Bagaméri Jácint: Utazz ki hozzájuk! Valahogy elleszünk nélküled és vidd magaddal akik eddig jöttek.
Bagaméri Jácint
@Shikari: 1.Írd elő, hogy mit csináljon annak aki hagyja. Másra nem vagy hatással, így rám sem. 2. Egyébként sem vinnék magammal senkit mert mind elhúztak innen a fenébe, mikor véletlenül idekeveredtek. Nem tudtad? Há figyeljé. És eszük ágában sincs idejönni hozzád.
CsipkeRózsa
Most már csak egyetlen probléma van, honnan veszitek, hogy a "Vígszínház élén a liberális maffia le akarja cserélni Eszenyi Enikőt Alföldi Róbertre"?

Nem olyan régen olvashattuk, hogy Alföldi nem vállal színház vezetést.
CsipkeRózsa
@durbincs: Alföldi és Eszenyi Enikő a téma.
Bagaméri Jácint
@durbincs: Durbincskám figyeljé. Az ákcentus irónia célzattal készült. Ha esetleg mégis érezted, akkor ez elég gyenge kis kommentecske volt, még a semmihez is.
Shikari
@Bagaméri Jácint: Akkor jól jártunk de azért lenne még ötletem kiknek kéne kivándorolni!
csak úgy....
@Shikari: neked ötleted? :) az ész és a tudomány mindíg is tengödött magyarországon,remélem nem te szeretnál kivándorolni,hogy innen propellerezhess,mert te csak arra vagy képes.
csak úgy....
@durbincs: a kismuki nem akart látni és attól vagy ideges? okos gyerek...
advocat
Most ez "durbincs" oldal? Mert ezeket azért egy nagyjából elfogadható színvonalú lap nem közli. Már csak a jobb érzésűek miatt sem. Mert azért ez már a legalja! Tudom, de az én IQ-m csak 10, tehát nem durbincsi szintű, mert nála már az 50 is kevés. Hát nekem ennyi van.
csak úgy....
@advocat: álamosította mint a magyar kormány a mátrai erölködö müvet!
itt már minden a @durbincs: és @Shikari: tulajdona ...
csak úgy....
@durbincs: ez a wixxer lett a kedvenced,te is ratyi brútusz?
kulabombaafityiszre
@Shikari: tegnap, 12:21
Ja mint beregszászból jövő gyüttment ukrán az vidnyánszky nevü szaralak,akit beraktak a nemzetibe,rendez is olyan szarságokat,a kutya is vonyítva menekül onnan.Viszont öntik oda a sok támogatást,elvégre "magyar".Azért vigyázz tibim,mert a román-ukrán trollok olcsóbban dolgoznak,még a végén ezek a "magyarok" kiturnak az állásodból.
division
@kulabombaafityiszre: "vigyázz tibim???" "csak úgy..." klón?
Bagaméri Jácint
@advocat: Nem valószínű, hogy itt van admin, vagy ha van is, nem szelektál, mert akkor innen elég sok véresszájú, káromkodó idiótát ki lehetne szórni. Ezért tobzódhat itt a durbincs.
Shikari
@division: Hagyd ezt a szerencsétlen paranoidot. Csak a rombolás gondolatától áll fel neki. :-)))))
csak úgy....
@Shikari: dül belöled az értelem,tibim! szerintem @division: alkalmazna a cégnél! @division: nincs egy ilyen talpraesett semmittévöre szükséged ,még titkárnönek is jó lenne!?
csak úgy....
@durbincs: ne tolongj bunkócska,mert rajtad kívül van még ezer szám...
csak úgy....
@durbincs: a vendégek elmentek vagy nem is vótak?a tibi haverod is így járt...,ti már a kutyának se...
division
@csak úgy...: Nem reagálok már többé sem neked, sem eladott országnak, stb., szóval kár is erőlködni. Nem vagyunk egy véleményen, te ráadásul nem is itt élsz, veszekedni meg nem akarok a továbbiakban senkivel. Vannak cikkek, azokhoz lehet hozzászólni, a személyeskedésnek vége.
csak úgy....
@division: poríg vagyok súlytva..., különben te meg a cikkekre reagálások, -idézem!
"@kulabombaafityiszre: "vigyázz tibim???" "csak úgy..." klón? " nevetségesek vagytok...
szerintem vedd fel @Shikari:-t a cégedhez,okos buksikra biztosan szükséged van! :)
division
@csak úgy...: Hirtelen fura volt, igen, mivel te hívod valamiért állandóan úgy hogy "tibim", eddig még senki mástól nem olvastam, persze lehet véletlen egybeesés is, ezt csak te tudod. Részemről ez volt az utolsó ilyen, javaslom te is fejezd be. Bármi értelmes megnyilvánulás persze azért jöhet, de mindenféle személyeskedés nélkül.
kulabombaafityiszre
@division: tegnap, 22:59
Átvettem @csak úgy-tól a tibimet.
Egyébként akkor legyen shikari.
durbinsc
eccer vót? hól nem vólt? hehhe ha vót eccer egy háziKÓ
durbinsc
@durbincs: mondhatni maga csak 1 bányás szerencsétlen másolat ,1000km-re a bánya -13. szintjén ,?
@durbincs: maga Ballonkabátos Pedofil ? kigyúrt kopaszok szoptatója ? szülei szomorítója?gyermekek megrontója ?
@durbincs: ezekkel a tagokkal szívatták a sitten ? @durbincs maga ma, rettenet cudarul buta?
durbinsc
"László Vitéz A propeller előszeretettel vesz át ellenzéket szapuló cikkeket,a vadhajtások meg a legocsmányabb szar ,a szarosfarok durbincs meg egy agyrágott idióta senkiházi!!!"
Dr.Doktorovics trinitron dr.
Takarodjál már vissza anyádra, kezdődjön jól az éve!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.