Az ibizai videóba belebukott osztrák politikus a Clash of Clans megszállotja volt a német sajtóban most felbukkant hírek szerint.

Ilyen hülye nincs: telefonos játékon verte el pártja pénzét az osztrák ex-alkancellár

Pártja, az FPÖ főszámláját használva költhetett el több ezer eurót havonta Heinz-Christian Strache korábbi osztrák alkancellár a Clash of Clans nevű internetes játékban – írja a Spiegel.

A Clash of Clans egy ingyenes böngészős játék, melyhez valódi pénzért a játékos fejlődését segítő kiegészítők vásárolhatók. A Spiegel szerint Strache havonta 2-3000 eurót is elkölthetett erre.

Az ibizai videójába belebukott osztrák politikus ellen egy ideje már nyomoznak. Így derült rá fény, hogy az FPÖ-ből azóta kitett Strache rengeteg aranyrudat tartott otthonában, mert – elmondása szerint – tartott tőle, hogy az EU esetleg korlátozza a készpénz használatát.

A Kronen Zeitung később arról írt, hogy a bukott alkancellár már-már betegesen hitt valamiben, az alsónadrágjában ugyanis gyógyító erejűnek hitt fémdarabokat hordott, emellett sámánnal is kivizsgáltatta magát.

Heinz-Christian Strache azután mondott le, hogy egy kiszivárgott videón előre lezsírozott közbeszerzésekről beszélt, és arról, hogy olyan médiát szeretne, amilyen a magyar miniszterelnöknek, Orbán Viktornak van.

Forrás: hvg.hu

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
Nagyon széljárta lett ez avilág, minden eszementből politikus lesz.
tudode
De van/volt, a piros pacsis őfőméltósága
.
A Story 2009-es konzervsztorikkal adta el Orbán Viktort és a feleségét
.
444.hu/2015/04/23/a-story-2009-es-konzervsztorikkal-adta-el-orban-viktort-es-a-feleseget
.
""""Fiatalon hátizsákkal csavarogták be Nyugat-Európát. „Alig volt pénzük, olcsó helyeken, állomáson, néha árokparton töltve az éjszakát, minden fillért alaposan beosztva, konzerveken élve jártak városról városra.” Amikor Párizsban jártak, Orbán Itt a piros, hol a piros?-on eljátszotta a vésztartalék 500 frankjukat. De ami Lévai szerint ezután történt, az még keményebb: Letörten baktattak, Lévai pedig csak őrlődött belül, hogyan lehet valaki ilyen felelőtlen. Torkára fagyott a szó. Szótlanul mentek egymás mellett. Pár perc néma séta után Orbán hirtelen me
,
Rgállt, és azt mondta: „Most meg mit kiabálsz velem?” Nem is csoda, hogy úgy elkezdtek nevetni, alig bírták abbahagyni.""
.
Röhej! Ő lehet élet halál ura!
luiz
bolond orbán meg focira veri el a pénzünket és nem nyomoz utána senki

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.