A legújabb formába öntött és lendületesen megkezdett kulturális tarvágásnak az égvilágon semmi köze nincs a Katonában, a Színház- és Filmművészeti Egyetemen (SzFE) vagy az Újszínházban történtekhez: a bírvágyhoz van köze – bármiről is hazudoztak a sorra megszólaltatott potentátok. Az összefüggés hiánya ellenére persze firtathatták volna az adott intézmény felelősségét, ha egy fikarcnyi morális alapjuk is lenne, mert mondjuk megszólaltak volna, vagy tettek volna bármit is a fentiekhez hasonló esetben (netán dolgoztak volna az Isztambuli Egyezmény ratifikálásán), de ilyen véletlenül sem fordult elő.

Forrás: merce.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
A hierarchizáltság úgy osztja el a munkát, hogy a legnagyobb áldozatot a függelmi rendszer alján levők hozzák, a sikert pedig mindenekelőtt a hierarchia csúcsán levők zsebelik be

Nézzétek a legócskább ripacsot a retardált dagadt törpét ahogy riszálja magát és osztogatja a tőlünk ellopott pénzt! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.