Az év utolsó napjaiban sem került szóba a jövő évi béremelés a BKV-nál és több nagyvárosi közösségi közlekedési cégnél sem, holott a szakszervezet az elmúlt hónapokban többször is sürgette a tárgyalások megkezdését – közölte az Egységes Közlekedési Szakszervezet, amelynek tapasztalata szerint főleg ott feledkeztek meg a dolgozókról, ahol az önkormányzat élén...

Forrás: vadhajtasok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
@Shikari: @verőce21: @durbincs: ..Hu vazze .,,De egymásra találtatok,,szarosnyelvüek..:):)
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
verőce21
Gréczynek valójában igaza volt. Karácsonyka elkezdte kiépíteni a diktatúrát Budapesten. Politikai okok miatt küldenek el embereket a munkahelyükről, hogy helyettük ellenzékiek kerüljenek pozícióba, ahol a szakmai hozzáértés nem lényeges.
Clavigo
@Shikari: @verőce21: @durbincs: ..Hu vazze .,,De egymásra találtatok,,szarosnyelvüek..:):)
luiz
@Shikari: Mit kell azon bírálni, ha valaki alkalmatlan hülyegyerek?
staro2
Mit is kiabálnak a szurkolók amikor a játékvezetői hármas befut a pályára?
bencemacska
@Clavigo: ma. 08:13
"Egy, csak egy legény van talpon a vidéken, Meddig a szem ellát puszta földön, égen;"???
De tobzódik a vadhajtások szakértői köre!
fahrenheit451
Kamu Geri?
Hű, de mocskos rohadékok vagytok!
De ez kontraproduktív, ezt még nem mondta nektek senki belterjes nácik?
Csak egymást hergelitek egymásközt, ti mindenben látensek - legfőképp az életre!

Tarlós mindent elbaszott, amit el lehet baszni!
De ez lepereg az új jobbikról (a fidesz vérnáci balhézós szatelitpártjáról, a te anyád... izé, a mi hazánkról), az új nácik szócsövéről.

Csak a teljesen, menthetetlenül idióták kajálják be a szarságaitokat, vadpajtások !!!
CsipkeRózsa
Hónapok óta tárgyalnak, vagyis az előző főpolgármester idején tárgyaltak.

Úgy emlékszem, Karácsony Gergely a buszvezetők fizetésemeléséről beszélt. A tárgyalások nem néhány nap alatt szoktak megtörténni, ráadásul a sok, Karácsonyra itt maradt egyéb fontos téma is, nem várható el senkitől, hogy egyszerre megoldjon mindent.

Az ellendrukkerek mindenbe belekötnének, csak azt keresik.
CsipkeRózsa
Az sem volna baj, ha egy cikknek nevezett írás címében, a főpolgármester saját nevét használnák.
nezelodo
@durbincs: Amikor egyik megválasztott képviselő kérdést tett fel a választói nevében, a dakota-kipcsák keresztény vezetőnknek és az válasz helyett "kellemes Karácsonyt" kívánt. Igen rossz húzás volt a zseninktől, és a válaszra kíváncsi választók neki is megadták az oly annyira vágyott Karácsonyt (főpolginak)!
Csak azt nem értem miért utálja azóta a Karácsonyt. Talán rátérdelt Erdogán cipőjére is, és annyira tetszett neki, hogy most meg muszlim lett? Persze ez megmagyarázza a muszlim, hirtelen összetákolt iskolát, és a szívét és a bankszámláját melengető Türk Tanács importálását is. Persze lehet, hogy csak a bújtatott bűnöző macedón hittesójának tett gesztus az egész.
Eladott Ország
Jut eszembe ez arról, hogy még karácsony előtt, Tarlós István főpolgármester úr sértődötten benyögte: mivel nincs pénz, elvtársak, nincs pénz, muszáj lesz megszopatni a városi agglomerációban élő adófizetőket. Vagyis a főváros kivonul az agglomerációs közlekedés finanszírozásából. Vagyis a Budapest határán túlmenő HÉV-ek és buszok jövőre már csak a főváros határáig járhatnak. Ha meg azon túl is, akkor azt tessenek megbeszélni a drága magyar állammal. Pénz pedig azért nincs, elvtársak, (pedig én tegnap is mondtam, hogy van itt pénz mindenre) mert a parlament egy olyan törvénymódosítást fogadott el, amely szerint a fővárosnak saját iparűzési adóbevételéből kell megoldania teljes egészében a BKV finanszírozását. Ez pedig évi 11 milliárd forint nettó veszteséget okoz a BKV-nak. Natehát. Ehhez mérten értelmezendő az a hír, amely arról tájékoztat: a BKV száz, cégjegyzésre jogosult alkalmazottjából 27 darab felsővezető 1 millió forintnál többet keres (a vezérigazgató úr fizuja nem egészen 2) , további 25 darab pedig 700 ezer fölötti összeget visz haza, és a többiek sem kezdenek el éhezni huszadika körül. Most arról különösebben nem fogok elmélkedni, hogy a BKV-bérlet megfelelője Bécsben olcsóbb úgy, hogy ott a nettó átlagbér 510 ezer forint. Arra sem térek ki, hogy természetesen végül meglesz a megoldás az agglomerációs közlekedésre is, csak nem Karácsony Gergely ( előtte Tarlós István) , hanem Orbán Viktor jótéteményeként fogja előadni a propaganda. Egy sorozatosan, minden évben veszteséges állami vállalatnál, amelynek még a flotta fenntartása is gondot okoz, amely – Mercedes buszok ide vagy oda – képtelen európai színvonalú szolgáltatásokat nyújtani, olyan fizetésekre telik, mintha egyébként minden fasza lenne. A kutya nem turkálna ezeknek a tisztelt felsővezetőknek a zsebében, ha minden flottul menne, ha a méregdrága jegyek és bérletek mellett nyereséges lenne a cég, ha folyamatosan fejlesztené a gépparkot, ha nem a dolgozók béreinek rovására kapnák a célprémiumokat, az...
kereső
Egységes közlekedési szakszervezet? Meg nagyvárosok helyi közlekedése? Ellenzéki polgármesterek? Egyet nem emlit ez a szagszervezeti vezér- hogy az összes város ( kivéve Bpest) helyi közlekedése nem a városoké 2019.október 1-től, hanem központositva Volánbusz , ami ugye állami cég. Talán a szakszervezet ott reklamáljon.
nezelodo
Szegény Gergő a hatalmas sikert aratott mert a "Gyere haza fiatal" program mintájára adta a pénzt az érintetteknek, (akik elhitték), és ugyanannyit kaptak, mint akik beszopták a hazacsábítást, magyarán semmit.
Nagy taps, az autóbusz közlekedés államosítását kiagyaló dakota-kipcsák- keresztény tezsvírnek, nehogy megfelejtkezzenek az acsarkodók róla! Volt már ilyen, apukája pártvilágában, és azt demokratikus Centralizmusnak becézték, de kurvára nem vált be akkor se. Na próbáljuk meg egy régi-új komcsi akcióterv keretében, hátha sikerül, és mert a gyakorlat teszi a mestert.
CsipkeRózsa
@Shikari: "Osszad a degenerált csürhét! Megérdemlik!"

Ennek a "csürhének" ti is a tagjai vagytok, hiszen itt viszitek a szót, ti hozzátok az ilyen hazudós lapokat is.
kulabombaafityiszre
@Shikari: ma, 09:11
Pont egy degenerált hülyének írod ,bár te is degenerált hülye vagy.Amolyan elvbarátok.
Alapító tagok a degenerált hülyék egyletében.
kulabombaafityiszre
@Shikari: 2019. december 31., 08:26
Ja főképp a szétrothadt felújított metrók miatt,aminek az árából újat is lehetett volna venni.
Ez már nem fakocka.
kulabombaafityiszre
@durbincs: ma, 16:40
Érted is amit írsz fasszorú gyökér.
nezelodo
@durbincs: Durbi te bohóchal! Látom jól elvagy a csikarival aki az MSZMP megszűnésekor az asztalt verte, hogy ugráltak rajta az üres poharak, és ordítozta "de én a pártomat nem hagyom" Aztán mégis hagyta, és rögtön keresett új segget...
nezelodo
@durbincs: Kérdezd anyukádat a sarkon, majd elmeséli neked miért vagy ilyen debil.
fahrenheit451
Nem áll a bál a BKV-nál. Majd lesz párbeszéd. Kicsit később a megszokottnál.
Büdös nigger buzi vadpajtások !!!

Ha ti egyszer kimentek az utcára?
NEM !!!
Ha én egyszer kimegyek az utcára...
fahrenheit451
Ja, agyilag vagytok nigger nem keresztény buzik - ha nem értenéd, te korcs geci!

Ufók után kutattál, de eltévedtél?
Elfáradtál?
Kiszáradtál?
Nem akarsz visszamenni?
Mert ufó vagy?
Legyen mától Durbincs a neved!
fahrenheit451
Nagy fekete autó van a nyomomban.
Sirály!
Nem vagyok egyedül.
Vagyok én, és van a nagy fekete autó.
igaz, a nagy fekete autóban nincs senki, mert a nagy fekete autó, önvezető Tesla.
Oda megy magától, ahová küldik.
advocat
"Az év utolsó napjaiban sem került szóba a jövő évi béremelés a BKV-nál és több nagyvárosi közösségi közlekedési cégnél sem" És miért csak Karácsony?

Szóval mi a helyzet Győrben, Debrecenben?

Tudom, válasz nem lesz, mert az én 10 IQ-s intelligenciám ehhez kevés. Igaz durbincs?
Eladott Ország
@Shikari: január 3., 9:11; Mert Tahó Pityu idején is felverte a pénz a BKV dolgozókat. A szakmunkások és diplomás szakemberek már régen a kerítés túloldalán dolgoznak. Mi pedig maradunk, időnként sírdogálunk egy kicsit, aztán robotolunk tovább, ameddig bele nem pusztulunk a családbarát jobban teljesítésbe és a miniszterek milliós fizetéseibe. Mert mi így szeretjük.
vitriol
A propeller sikeresen lekűzdötte magát a béka hátsója alá durbincs közreműködésével. Ezzel olvasóinak nagyobb részét elveszítette! Gratulálok!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.