A két elnök fej-fej mellett halad. És a két first lady?\n\nAz amerikaiak idén az Obama- és a Trump-házaspárt csodálták a leginkább - idézte internetes oldalán a The Wall Street Journal című lap hétfőn a Gallup közvélemény-kutató intézet felmérését, amit az MTI szemlézett.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Csak a megszokott ferdítés

vagy csak még magyarul sem tudnak rendesen

A Népszavában olvastam a cikket ami „Az amerikaiak idén az Obama- és a Trump-házaspárt csodálták a leginkább - idézte internetes oldalán a The Wall Street Journal című lap hétfőn a Gallup közvélemény-kutató intézet felmérését, amit az MTI szemlézett.”. Ahogy szoktam katt: „The People We Admire Most: Obamas and Trumps”. S láss csodát a WSJ publicistája szegényes nyelvileg nem tudja olyan jól színesíteni a cikket, mint az MTI tette. Sőt meg kell mondjam a gallup.com-on elérhető recenzióban is csak azt a „admire”-t szajkózzák. Miközben a mi csodás MRI-nk tobzódik a változatosságban: népszerűség, kedvelés, etc. … ja és persze a csodálatot is! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.