Ferenc pápa kézfejét megragadta és nem engedte el egy nő kedd este Vatikánban, így a láthatóan dühbejövő pápának kellett kirángatnia a kezét a nő szorításából – írja a Reuters.

Még Ferenc pápát is fel lehet bosszantani – megütött egy nőt

Az esetről készült videofelvételeken jól látható, hogy a Szent Péter téren átsétáló pápa köszöntötte az óév utolsó estéjén a Vatikánba érkező zarándokokat. Miután átnyúlt a tömeget tőle elválasztó kordonon és megsimogatta néhány gyerek kezét, elfordult a hívektől, hogy folytassa az útját. Ekkor azonban egy a kordon mellett álló nő megragadta a kezét, a pápa pedig miután sikertelenül próbálta kiszabadítani a jobbját, egyszerűen elkezdte csapkodni a nő kezét, amivel foglyul ejtette.

Az is látszik, hogy a pápa kezét megragadó nő valamit nagyon magyarázott, azt azonban egyelőre nem lehet tudni, hogy mit mondott Ferenc pápának, miközben igyekezett őt magához vonni.

Kép: MTI/AP/Gregorio Borgia

Forrás: Index

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
36
Jó lenne tudni, mit kiabált a nő.
CsipkeRózsa
Nem megütötte a nőt, csak "elkezdte csapkodni a nő kezét".
Valahogyan ki kellett szabadítania magát, különben még most is ott állna.
namihami
Véleményem szerint a nő még olcsón megúszta. A mai világban, amikor bárki (függetlenül attól, hogy européer vagy migráncs által) célponttá válhat bármilyen, akár közéleti, akár privát személy, akkor ezt a nőt egy igazán profi biztonsági személyzet ennél sokkal ""kellemetlenebb"" helyzetbe is hozhatta volna.Gondoljuk el, hogy egy orosz, német, izraeli, amerikai, stb. testőr mit tett, hogyan rendezte volna le ezt a (szemükben támadásnak vélhető) helyzetet. A nő örülhetne, ha két hét múlva egyáltalán a kórházi ágyból ki tudna kelni.
Lepényleső
Miért nyúlt a túlra? Talán nem tudta,hogy ott már az élet van maga? Ennek tükrében szava neki is bla-bla?
terlasz
Semmilyen megütés nem történt csak legyintgette a nő kezét jelezvén, hogy engedje el az övét.
Ócska kattintásvadász újságírás!
advocat
@namihami: Így igaz. Gondoljunk csak II. János Pálra!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.