A Fidesz alelnöke szavaiból kiderül, hogy rövidesen szakítanak az EPP-vel.

Novák Katalin félreérthetetlenül utal arra, hogy náluk betelt a pohár

Amikor arról döntünk majd, hogy maradjon-e a Fidesz a Néppártban, a mai szavazás súlyos érv lesz amellett, hogy új szövetségeseket keressünk – nyilatkozta az atv.hu-nak Novák Katalin az után, hogy az EPP-frakció nagy része is megszavazta, hogy romlik a magyar jogállamiság.

Akik EPP-s létükre ellenünk szavaztak, azok ismét azt bizonyították, hogy számukra a szövetségünk mit sem ér, fontosabb a rájuk nehezedő liberális nyomásnak és elvárásoknak való megfelelés, mint a jog és az igazság

- nyilatkozta az atv.hu-nak a Washingtonban tárgyaló Novák Katalin családügyi államtitkár, a Fidesz alelnöke, azt értékelve, hogy az Európai Parlament hatalmas többséggel, 446 igen szavazattal 178 ellenében elfogadta a határozatot, mely kimondja: romlott a jogállamiság helyzete Magyarországon és Lengyelországban. Emellett az EP felszólította az Európai Tanácsot, hogy hozzon határozott lépéseket az ellenünk folyó 7-es cikkelyes eljárás ügyében.

(atv.hu)

Cikk- és címlapkép: MTI/Máthé Zoltán

55 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Hari
Ez a hír jobban megriasztott, mint a klíma válság.
Nessy
@Eladott Ország: De ott vannak a biztos fidesz szavazó hű magyarjaink!
Eladott Ország
@Nessy: tegnap, 16:08; A fidesz szavazók hű magyarjai nem sokan vannak, legfeljebb csalással lehet felszaporítani, melyet a fidesz meg is fog tenni, ha az ellenzék továbbra is egymással van elfoglalva.
olkt.hu/wp-content/uploads/2019/12/79170128_1468529816643972_2914957354191552512_n.png
kissé felnőttem
mi meg veletek katóka látod ilyen ez az élet slágerben, Bucsúzni jöttem kis kató ne félj vigyázunk mi magunkra , vélűnk az Isten kis kató. és ha mégis elszólit majd tőled egy menyországi behivó. Akkor se sirj felejts el engem, légy mással boldog kis kató,: Ugysem ismerted a nótát hát tessék

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.