MIKOR A DERÉK MTI ÉS A (rém)HÍR-TV ÖSSZEFOG!!! =)) 34 katonát traumás agysérüléssel, vagyis súlyos agykárosodással kezelnek az az iráni Forradalmi Gárda elitalakulatának támadása miatt. A januárban két iraki katonai támaszpont ellen végrehajtott iráni rakétatámadás 34 amerikai katona súlyos agysérülését okozta - jelentette be a Pentagon (védelmi minisztérium) pénteken Washingtonban.

Forrás: hirtv.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
A súlyos agysérülés jeleit inkább a derék kormány-média mutatja!!
RonaGyuri
@RonaGyuri: Tényleg csak nyelvi gondok lennének

Nagyon más diagnózis az MTI-től és a BBC-től

Az egyik hír-siteon egymás mellé került ugyanarra a hírre hivatkozó két (később kiderült három) magyar cikk, nagyon más megfogalmazásban. Mindkettő alapvetően a bbc-news „Iran raid left '34 US troops with traumatic brain injuries'” című cikkére alapozott. Pontosabban az egyik magára cikkre, míg a másik (kettő) az MTI-re.
Nos míg az egyik arról számol be, hogy „A januárban két iraki katonai támaszpont ellen végrehajtott iráni rakétatámadás 34 amerikai katona súlyos agysérülését okozta”
A másik szerint – s ez a BBC cikkben is így van – „A TBI megszokott dolog harctereken, könnyű, közepes (agyrázkódás) és súlyos fokozatai vannak, általában a robbanások előtt keletkező szívóhatás, majd a robbanás okozta hatalmas nyomásnövekedés okozza” és a súlyosságra semmi sem utal! =))
Abban viszont egységesek, hogy a BBC-cikk lényegesebb részeire már nem futotta az energiájukból! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.