Több tudóscsoport is kifejlesztett olyan szereket, amik hatásosak a vírus ellen.

Koronavírus: Végre megvan az ellenszer

A kínai Changjiang napilap keddi beszámolója szerint a Csöcsiang Egyetem kutatói előállítottak két olyan szert is, ami hatékony a koronavírus ellen.

A Sky News ettől függetlenül arról számolt be, hogy az Imperial College London kutatói "jelentős előrelépést" értek el a koronavírus ellenszerének a kidolgozásában, megjegyezve ugyanakkor, hogy a már folyamatban lévő járvány megállításához "ez már késő".

A vírus terjedésének megállítására Kína közlekedési korlátozásokat rendelt el, ami az alacsonyabb üzemanyag-igény miatt több finomítónál is a termelés csökkentéséhez vezetett. Szakértői becslések szerint a járvány 0,5 százalékkal is csökkentheti a globális olajkeresletet idén. Az ellenszer hírére azonban három százalékot is meghaladó áremelkedéssel reagáltak az olajpiacok.

Forrás: HVG

Kép: Pixabay

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
@human: Hoppá. Ez egy cikkel mellé ment.
fahrenheit451
@human: Szegény human. Ezt elbasztad örökre. Innentől kezdve senki értelmes ember nem fogja elolvasni, hogy mit gondolsz a világról. Magadra maradsz a terheddel. Végül megőrülsz (de lehet, hogy csak megőszülsz, és dramatizálom túl) és meghalsz.
Azt azért halkan megjegyezném, hogy lehet, hogy nincs sok különbség egy megőszült és egy megőrült ember között a halálának a pillanatába.
fahrenheit451
Egy megőszült őrült, vagy egy őrült, aki nem őszült meg...
Mi különbség?
A nüansznyi?
human
@fahrenheit451: Mesélj. Te hogy élted meg ezt az élet helyzetet :)
1magyar
Lehet, hogy ez zsarolóvírus volt? Megfizették az árát és meg van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.