Az uniós országoknak a takarékos és az ambiciózus tábora az uniós költségvetés bevételi oldaláról sem tudott megegyezni. Kiadásokról, jogállamiságról szó sem esett.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
relatív
Ilyen hülyeséget - mármint nem lesz megegyezés - csak egy buta akarnok mondhat, hiszen egyrészt biztosan lesz megegyezés, másrészt a megegyezés hiánya pont a magyar gazdaságnak okozza a legnagyobb hátrányt. Ennek tudatában - ő ilyennek nincs tudatában biztosan - a megegyezés az érdekünk !

Arra kellene törekednie, hogy minél hamarabb legyen , és a lehető legkedvezőbben alakuljon az a bizonyos megegyezés !
kereső
@RonaGyuri: Ha dollárban számolod, akkor meg épp a 2008-as szinten vagyunk.Nem mozdulunk onnan egy tapodtat se.
Clavigo
Baj lesz ebből,,More... Bocsánat Édesviktor... Tán kevesebbet kéne a küszöbre szarni,,,többet adnának,mikor tarhálsz.. ( egyébként meg a qrva @nyádat ,,,oszt jó napot. )
RonaGyuri
@kereső: nem is beszélve a frankban!!! =)) Na jó az EUR korrekt összehasonlítás! =))
kereső
@RonaGyuri: Ha jól rémlik akkor a magyar költségvetés számait mindhárom pénznemben elkészitik - rögzitett árfolyamon. A 2019-2020 évi EUR számitások 319 Ft-os árfolyamon készültek -2018 nyarán. A dollárban számolt meg azért is stagnál, mert befolyásolja az Eur-dollár keresztárfolyama- és a dollár az utóbbi években mindig tudott erősiteni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.