Csütörtök este egy - feltehetően orosz - légitámadás során több tucat török katona halt meg Szíria Idlib nevű tartományban. A súlyos incidens nyomán a török kormány rendkívüli ülést tartott A Reuters értesülései szerint egy magas rangú török tisztviselő bejelentette, hogy a határőrök többé nem fogják feltartóztatni az Európába igyekvő szíriai menekülteket. Hivatalos információk szerint Törökország azonnali hatállyal megnyitja a határokat az országban tartózkodó mintegy 3,6 millió menekült előtt, hogy aki akar, távozhasson az EU irányába.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nevemnick
@kereső: (08:00) csak az a baj, hogy Európában van egy kedvenc helytartójuk, akinek az a ,,világnézete", hogy mást mond, mint amit cselekszik, gondolván, hogy a trutymó-bratyók majd megvédik őt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nevemnick
@kereső: (08:00) csak az a baj, hogy Európában van egy kedvenc helytartójuk, akinek az a ,,világnézete", hogy mást mond, mint amit cselekszik, gondolván, hogy a trutymó-bratyók majd megvédik őt.
Sámannus
A tanulság, a diktátoroknál nincs haver felvétel. A pohos csak vécés néni mellettük. mert csak szart takaríthat. Kihagyják a fontos döntésekből ezért válik kiszolgáltatottá az ország is.
kereső
@Sámannus: A pohos nem vécés néni, mert nem takaritja, hanem KEVERI a xart. Ő putyin és erdogan,trump...meg a többi Eu ellenes diktátor előretolt helyőrsége. Vastag pofája van hozzá, az ország meg legkevésbé érdekli- a benne lakó emberek sorsa meg még annyira sem.
kereső
Nem inkább az oroszok felé kéne akkor elengedni azt a 800 ezer menekülőt, akiket a török/orosz/sziriai hadsereg űzött el otthonukból, harctérré változtatva, lebombázva az otthonukat, iskoláikat, kórházaikat. Mi köze ehhez az Eu-nak? Tessen megmondani? Ja, hogy ez a mesterterv, ha már az EP választás nem hozta az "álmokat"??
verőce21
Mindkét harcoló fél hazudik a támadásban, mindketten megsértették a rendezésről Szocsiban megkötött orosz-török megállapodást.

De ez jó ok volt a törököknek arra, hogy felmondják az EU-val, a Törökországban tartózkodó, mintegy 3,6 millió “szír menekült” feltartóztatását az Európai Unió felé. (Miután most eltették Mutti Merkel 6000 milliárd euróját a menekültek ellátására és feltartóztatására.)

Gratulálok az eu ökör vezetőinek. Bár most olvastam, hogy tudnak még eurót nyomtatni Frankfurtban, mert most egész Afrikát is támogatni fogja pénzügyileg az EU. Gondolom azért, hogy pénzügyileg megkönnyítsük onnan is a fekák elindulását Európa felé…
Jozefina
@kereső: nagy valószínűséggel igaz!!??

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.