A 48 éves férfi azzal védekezett, hogy csak magának készítette a felvételeket.

A DGI Byen szállodakomplexum uszodájában fotózgatott 5-15 év közötti fiúkat öltözés közben egy 48 éves magyar turista Koppenhágában – írja a HVG és az Index a dán sajtóra hivatkozva.

A rendőrséget múlt hét csütörtökön értesítette egy szállodavendég, amikor arra lett figyelmes, hogy a melle ülő férfi épp a meztelen gyerekekről készített fotókat másolja a számítógépére. A rendőrök megérkezésekor a férfi számítógépe egy kamerához volt kötve, ezen megtalálták a fotókat és videókat.

A gyanúsítottat azonnal őrizetbe vették, a bíróságág pedig előzetes letartóztatásba helyezte. Tárgyalásán elismerte, hogy ő készítette a felvételeket, amit megbánt, és hozzátette, hogy

csak saját használatra videózott, senkinek nem akarta őket tovább küldeni.

A dán törvény alapján a magyar férfi elleni eljárást Dániában folytatják le, és az ítéletig nem adhatják át Magyarországnak, addig előzetes letartóztatásban van. A turistát gyermekpornográfia birtoklásával vádolják, valamint azzal, hogy a fotóalanyok beleegyezése nélkül készített róluk felvételeket.

Forrás: HVG, Index

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kerekkocka
Bizonyára a "nagykövet" tesókája. Remélem beledöglesztik a medencébe...
teuton
Latod hülye, ha fideszes lennel -es nagykövet-, akkor le sem tartoztattak volna, hanem jarhatnal Magyarorszagon büntetlenül uszodakba fotozni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.