A tartományban, ahol a világhírű Szecsuan nevezetű konyha kifejlődött, az időjárás gyakran nagyon meleg és párás. Ez az egyik legfőbb oka annak, hogy az ételeket olyan módon kellett elkészíteni, ami jelentősen eltér Kína más régióitól. A szecsuáni konyha elsősorban a csípős ételeiről ismert, bár természetesen sokkal többől áll, mint a csípős ételek és szószok. Amellett, hogy ez sokaknak erős, igen gazdag ízvilága van.

Feltöltő: KavehazMagazin
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.